Raspisan javni natječaj za dodjelu sredstava udrugama iz područja zdravstva, socijalne skrbi i hrvatskih branitelja


Sisačko-moslavačka županija objavila je dana 16. veljače 2021. godine Javni natječaj za dodjelu financijskih potpora za projekte ili programe iz raspoloživih sredstava Proračuna Sisačko-moslavačke županije Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje za 2021. godinu.

U postupku Javnog natječaja mogu sudjelovati udruge i druge pravne osobe (neprofitne organizacije) koje su programski usmjerene na rad u području razvoja zdravstvenih i socijalnih usluga i to za projekte ili programe iz sljedećih područja: zdravstvena zaštita, prevencija ovisnosti, programi umirovljenika, izvaninstitucijska skrb za stare, socijalna skrb, programi udruga mladih i programi udruga proisteklih iz Domovinskog i 2. svjetskog rata.
Rok za dostavu prijedloga projekata ili programa je 30 dana od dana objave Javnog natječaja na mrežnim stranicama Sisačko – moslavačke županije.

Detaljnije informacije i natječajnu dokumentaciju možete preuzeti na sljedećoj poveznici:

https://www.smz.hr/natjecaji/110-zdravstvo-socijalna-skrb-i-branitelji/8457-javni-natjecaj-za-dodjelu-sredstava-udrugama-iz-podrucja-zdravstva-socijalne-skrbi-i-hrvatskih-branitelja-3

Izvor: smz.hr