Da se pravi prijatelji poznaju u nevolji znamo svi. Nevolja koja je zadesila naš kraj na samom odlasku 2020. godine, pokazala je nebrojena velika i plemenita srca nepoznatih nam ljudi koji su ušli u naše živote i obilježili ih svojim dobrim djelima.

Pisali smo o nesebičnim ljudima iz Međimurja – Mačkovca. Upravo su oni (Tomislav Toplek , Renato, Franjo, Vanja, Laura, Tomica, Benjamin, Dubravko, Davor, Stjepan i Vlado) išli u pomoć ljudima pogođenim potresom i tako se našli u Sisku i Srednjoj Strukovnoj školi Sisak gdje su pomagali potpuno nepoznatim ljudima, a danas dragim prijateljima, da spase što se spasiti može iz stare Strukovne škole i školske radionice.

Čuvši za potres, nisu razmišljali ni tren već su krenuli put Siska. U dva navrata su boravili u našem gradu i pomagali.

Javili su se sa željom da prenesemo njihovu zahvalu, što i činimo ovim putem.
Gospodin Tomislav Toplek, zajedno sa svojim prijateljima zahvaljuje na smještaju i hrani i svemu lijepome što su im u danim okolnostima omogućili djelatnici Strukovne škole Sisak na čelu s ravnateljem škole Ivicom Beloglavcem.

Posebno zahvaljuju djelatnicima,(Goranu, Tomislavu, Marijanu, Tomici, Markiju) koji su bili s njima od jutra do večeri.
Nakon što su drugi puta boravili u Sisku i pomagali u Strukovnoj školi, puni emocija poručuju kako su uvijek tu da opet pomognu oko svega što je potrebno.

Prijateljstvo nastalo u nevolji traje zauvijek.
Međimurje/Mačkovec – Sisak /Strukovna škola Sisak u .
Međimurje/Čakovec /Mačkovec VOLIMO VAS SVE.