U nedjelju, 8. ožujka 2020.godine u Kutini je održano regionalno natjecanje Hrvatskog udruženja mažoret timova (HUMT-a).
Unatoč virozama, gripama, unatoč puno propuštenih treninga članice Plesne udruge StarDance su zablistale i kući ponijele puno medalja.

Seniorke su osvojile 3 medalje : zlato u kategoriji mini formacija pom pon moderni stil, zlato u kategoriji mini formacija mix i srebro u mini formacija štap moderni stil.

Juniorke su osvojile ukupno 6 medalja : zlato u velikoj formaciji štap moderni stil, broncu u kategoriji duo-trio štap osvojile su Lana Naglić i Lana Obradović, srebro u kategoriji duo-trio pom pon osvojile su Nika Viljevac, Ema Stipanec i Antonela Rožanković, zlato u kategoriji duo-trio pom pon osvojile su Katia Škrinjarić, Sara Nežić i Sara Stanić, srebro u kategoriji mini formacija štap moderni stil te zlato u mini formaciji mix.

„Kao jedna mala udruga iz Budaševa iznimno smo ponosni na rezultate naših djevojaka te se iskreno nadamo da će naše rezultate zamijetit i drugi. Slijedi nam državno natjecanje u svibnju i do tada imamo puno posla, puno je još znoja, truda i odricanja pred ovim vrijednim djevojkama“ – rekla nam je predsjednica i voditeljica Plesne udruge StarDance Slađana Kolak.

Izvor: PU StarDance