Rukometaši Siska očekivano poraženi od Spačve s 28:36.

U subotu je bio vrlo težak dan, vrlo zahtjevna i teška utakmica i ono najžalije – odlazak trenera Orlića.
Bilo je teško igrati rukometašima Siska protiv vrlo moćne i jake Spačve iz Vinkovaca koji do sada imaju jedan jedini poraz u prvenstvu te činjenicom da ih po posljednji put vodi trener Domagoj Orlić s kojim su rasli svo ovo vrijeme od 2018. godine kada je trener Orlić došao na klupu seniora i napravili povijesni uspjeh od osnutka Kluba – natjecanje u 1. HRL sjever.

Početak utakmice izjednačen do 5:5 uz seriju obrana našeg vratara Novinca koji je u vrlo kratkom roku obranio sedmerac Marinu Božičeviću, dvije kontre za redom i par teških lopti, ali serijom od 8:0 gosti iz Vinkovaca povećavaju svoju prednost, a rezultat na poluvremenu bio je visokih 13:23 u korist gostiju.
Drugi dio utakmice je bilo nepromijenjeno, bez nekih velikih iznenađenja, a trener Orlić dao je priliku svim igračima s popisa te su dali svoj doprinos.

Velika zahvala ide navijačima koji su došli podržati svoje rukometaše, njih oko 300-tinjak te još jednom pokazali kako je rukomet u Sisku broj jedan po posjećenosti.

Najbolji u našim redovima istaknuo se Mario Prišek s 6 pogodaka (7m 5/5), a pratili su ga Matteo Ražić i Antonio Jurković sa 5 pogodaka.
Na golu vrlo dobar Antonio Novinc s 8 obrana, Juraj Fritz Sabljak obranio je 4 lopte, a mladi Roko Milić upisao je 2 obrane.

U sastavu trenera Orlića igrali su :
Novinc, Senčar, Devčić, Lamza, Gnjatić, Pijalović, Milić, Prišek, Ražić, Žarković, Huremović, Fritz Sabljak, Čunčić, Balija, Paljuši i Jurković.
Slijedeće kolo rukometaši Siska igraju u Zagrebu kod ekipe Novog Zagreba te im želimo puno sreće i da se vrate s pozitivnim rezultatom u Sisak.