Zatvara se trgovina “Uradi sam” u Sisku


Da se ovoga puta zaista radi o zatvaranju trgovine “Uradi sam”, svjedoči povećan broj kupaca u trgovini kao i tekst sa službene stranice www. www.uradi sam

Dragi kupci,

Uradi Sam trgovina d.o.o. na žalost prstaje s poslovanjem u Hrvatskoj. Trgovina u Zagrebu je već zatvorena, a uskoro će slijediti isto i s trgovinama u Sisku i Slavonskom Brodu. Sukladno tome, i ovaj webshop prestaje s radom pa više nije moguće napraviti narudžbe.

Sve narudžbe koje su do danas već poslane, bit će i isporučene.

Hvala Vam što ste bili naši kupci!

REKLAMACIJE
Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača kupci potrošači imaju pravo na jednostrani raskid kupoprodajnog ugovora sklopljenog za proizvode iz uradi-sam.hr webshopa. To može učiniti putem obrasca za jednostrani raskid ugovora ili pisanim putem. Za sve dodatne upite, možete nas kontaktirati na mail korisnickasluzba@uradi24.hr ili na br. 091/3405707 (radnim danom od 08:00 do 16:00 sati).

VAŠ KORISNIČKI RAČUN
Na stranici „Moj korisnički račun“ imate uvid u sve napravljene narudžbe. Račun možete obrisati u bilo kojem trenutku ili će biti obrisan s prestankom rada ove stranice.

TRGOVINE
Ukoliko još želite iskoristiti raspodaju povodom zatvaranja, slobodno nas posjetite u trgovinama koje su još uvijek otvorene.