Od rujna 2017. gradom Siskom odzvanjaju zvuci country glazbe pomiješane s ostalim ritmovima uz koje vježbaju članovi Udruge Country Line Sisak.  Plešu se linijski plesovi odnosno koreografije napravljene prema raznim glazbenim brojevima gdje se grupa ljudi postavlja u linijskoj formi, ponavljajući koreografirane plesne sekvence u skladu s glazbom.

Kreativci koji osmišljavaju koreografije su Ivica i Jadranka, a preko 100 članova Udruge pleše četiri puta tjedno. Kako je ples dio umjetnosti, a pleše se radi osjećaja sreće i zabave, taj osjećaj sreće se proširio i na grupe u Popovači i Zagrebu.

U svega godinu dana, Udruga je organizirala Božićni koncert 2017., sudjelovala na nekoliko događanja izvedbom svojih plesova i posjetila međunarodni festival plesa u Ohridu, Makedonija. 16.12.2018. možete posjetiti njihov Božićni koncert (Dom Rafinerija Sisak u 19:00), odnosno Festival plesa – eksploziju boje, glazbe i radosti na jednom mjestu.

U samo dva sata programa svoj će rad predstaviti 200 sudionika, ne samo članovi Country linea Sisak nego i plesne i folklorne skupine našeg kraja. Članovi Udruge nastavit će marljivo i vrijedno raditi, plesati i plesom donositi radost. Želite li im se pridružiti, posjetite njihovu Facebook stranicu https://www.facebook.com/cauntrylinesisak/  i zaplešite u novi život!