Svi Siščani u Zadru otplivali svoja najbolja vremena, poneki limit i osvojili dvije medalje


 

Proteklog vikenda PK Sisak Janaf ponovno je bio aktivan. Dvadest i dvoje predstavnika kluba natjecalo se na 10. mitingu Sveti Krševan u Zadru. Svi redom su plivali svoja najbolja, pojedini su ispunili limite za nastup na zimskom PH u malim bazenima, a do medalja su došli Marija Čop i Mario Maričević.

Jubilarni 10. miting Sveti Krševan, koji se održava u povodu Dana grada Zadra, održan je  17. i 18. studenog.

Na mitingu je nastupilo 490 kadeta i mlađih kadeta iz Hrvatske i BiH. Plivački klub Sisak Janaf je nastupio sa 13 plivača i 9 plivačica, godišta 2005., 2006., 2007., 2008.

Nastupili su: Gregor Stojanović, Jakov Buntić, Mario Maričević, Anteo Kokić, Jakov Petrić, Matija Severović, Mislav Kivač – Podnar, Ivan Matić, Leonardo Bjelovarac, Luka Roksandić, Matija Kraljević, Domagoj Pernar, Pavao Mužek, Antonia Buić, Antonia Šapina, Anja Milić, Ema Basarić, Elena Rajković,Ivana Roksandić, Lana Rajković, Marija Čop i Saša Borovnjak, svi u pratnji trenera Hrvoja Petrovića. 

U disciplinama u kojima su nastupili, plivačice i plivači PK Sisak Janaf su isplivali svoja najbolja vremena (koja su plivali i prije mjesec dana na mitingu u Šibeniku). Pojedini plivači su otplivali zadane limite koji im omogućuju nastup na zimskom državnom prvenstvu u malim bazenima. Do medalja su ovaj put  doplivali Marija Čop i Mario Maričević.

Marija Čop osvojila je zlatnu medalju u utrci 200 metara prsno, a Mario Maričević brončanu medalju u disciplini 100 metara slobodno.

Mario Maričević je s ukupno isplivana 1737 boda osvojio sedmo mjesto i 3 boda za ukupni poredak u Grand Prix bodovanju. 

Sljedeći miting iz serije mini GP na rasporedu je 8. prosinca u Varaždinu (mitingu Sv. Nikola).

Krešimir Hrgarek
(član IO PK Sisak Janaf)

 

btr
btr