Kreativna agencija D.Point objavila je Pozivni natječaj za sve male proizvođače i prerađivače s područja pogođenog potresom u Sisačko-moslavačkoj županiji, za dodjelu potpore u obliku dizajna i promidžbe putem društvene mreže Facebook.

Potpora ima za cilj poticanje lokalnog gospodarstva i pružanje podrške malim proizvođačima i prerađivačima, naročito sada kada je mnogima poslovanje ugroženo uslijed potresa koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju. Ovom potporom cilj je pomoći lokalnim proizvođačima da se uz pomoć dizajna što bolje pozicioniraju na tržištu i lakše dođu do kupaca za svoje proizvode te kako bi se zadržala lokalna proizvodnja.

Naglasak je stavljen na proizvođače pekmeza, džemova, meda, prirodnih sokova, vina, likera, rakije, sira, prirodne kozmetike, suvenira i sličnih proizvoda. Kroz natječaj će biti odabrano 10 proizvođača koji će dobiti vizualni identitet svog branda te dizajn i tisak 300 naljepnica za proizvode ali i upravljanje profilom na društvenoj mreži i promidžbu proizvoda. Projekt je podržala i Zaklada SOLIDARNA kroz Fond 5.5. sa 135.000 kuna financijske potpore.

Natječaj je otvoren od 7. do 20. lipnja 2021. godine, a prijava je moguća putem prijavnog obrasca koji možete pronaći na internetskim stranicama Kreativne agencije D. Point na kojoj možete potražiti i detaljnije informacije i uvjete natječaja (https://www.dpointis.com/natjecaj.html).
Rezultati natječaja bit će objavljeni najkasnije do 30. lipnja na internetskoj stranici Kreativne agencije D. Point.

Izvor: dpointis.com
Foto: solidarna.hr