Današnji dan je u Dječjem vrtiću svete Marije Magdalene u Selima obilježio vrlo lijep i emotivan događaj.
Od vrtića su se oprostili predškolci koji će u rujnu krenuti u školske klupe.
Djeca odgojne skupine Anđeli, među njima i budući prvašići, radosno su izveli šarolik i sadržajno bogat program u sklopu završne priredbe tijekom koje su prezentirali mnoštvo pjesmica, recitacija i plesova naučenih i uvježbanih u vrtiću pod budnim okom odgojiteljica s. Krešimire i tete Antonele Radić, kojima samo možemo uputiti riječi pohvale na velikom trudu i predanom radu koji je svima bio vidljiv kroz više nego uspješne dječje izvedbe.

Na kraju ovog vedrog i raspjevanog programa, predškolci su dobili diplome i „maturantske kape“, a dirljivim govorom od njih se oprostila ravnateljica vrtića s. Krešimira, poželjevši im uspješan i blagoslovljen početak osnovnoškolskog puta kojim uskoro kreću. Također je veliku zahvalu uputila i njihovim roditeljima za izvrsnu suradnju i pomoć u realizaciji svih vrtićkih aktivnosti.

Zahvalnice su dobili i gosti i suradnici: portal Siscia.hr – za medijsko praćenje vrtićkih aktivnosti, Suzana Vogrinc – ravnateljica OŠ Ivo Kozarčanin iz Hrvatske Dubice te ustrojbene jedinice predškolskog odgoja pri istoj školi, velečasni Mato Sukalić – upravitelj župe u Selima, a zahvala je upućena i svim djelatnicima vrtića koji su se i danas potrudili biti izvrsni domaćini i učiniti sve kako bi se gosti, mališani i roditelji osjećali dobrodošlo i lijepo u vrtićkom prostoru.
Nakon programa, druženje je nastavljeno uz roštilj i osvježavajuće napitke u vanjskom prostoru vrtića.
Ovaj lijepi primjer rada i međusobne suradnje samo još jednom potvrđuje staru izreku koja pokazuje kako nas svaka podijeljena radost i zajedništvo obogaćuju i čine jednom velikom obitelji!

Izvor: DV sv. Marije Magdalene Sela