Kaufland škola voća i povrća


Prijavi svoju školu za Kaufland školu voća i povrća i osvoji cjelogodišnju zalihu svježeg voća i povrća!
Prijave su otvorene od 12. travnja do 7. svibnja 2021., a sve uvjete i pravila natjecanja možete pronaći na mrežnim stranicama kaufland.hr.
Kaufland već petu godinu zaredom poziva škole diljem Hrvatske da se uključe u ovaj projekt i pritom dobiju mogućnost osvojiti vrijednu nagradu – cjelogodišnju zalihu voća i povrća za sve svoje učenike. Kaufland je dosad kroz ovaj projekt školama donirao 500 tona svježeg voća i povrća.
Dosada se u projekt uključilo 40 javnih osnovnih škola, po jedna za svaku trgovinu Kauflanda, a obuhvaćeno je gotovo 20.000 osnovnoškolaca kojima Kaufland godišnje donira oko 140 tona svježeg voća i povrća.

Kako se prijaviti?
Škole koje se žele prijaviti na natjecanje trebaju pripremiti video uz slavljeničku pjesmu benda Nova Generacija „Dobre stvari su pred nama“ – mogu koristiti snimku pjesme ili djeca mogu samostalno izvesti pjesmu. Ove godine odabrat će se 42 pobjedničke škole, a svaka škola ima pravo poslati samo jedan video uradak. Natjecanje počinje 12. travnja i traje sve do 7. svibnja, a škole se prijavljuju putem online obrasca na internetskoj stranici kaufland.hr/skolavip i slanjem snimljenog videa poveznicom koju će sve prijavljene škole dobiti putem e-maila. Detaljnije upute za prijavu možete pronaći na sljedećoj poveznici https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_MarketingDocument/hrv/18/53/Asset_8751853.pdf
Organizator će najkasnije 28. svibnja 2021. godine na svojim mrežnim stranicama objaviti pobjedničke škole kojima će početkom školske godine 2021./2022 biti uručeni certifikati te će se s njima sklopiti ugovori o opskrbi voćem i povrćem.
Zato, pusti mašti na volju – pjevaj, pleši ili smisli nešto treće i osvoji nagradu za cijelu školu!

Foto: kaufland.hr