U sklopu programa društveno odgovornog poslovanja, Zubak Grupa je u petak, 16. travnja 2021. uručila originalne rezervne dijelove za vozila u dvije strukovne škole s područja Sisačko – moslavačke županije ukupne vrijednosti 125 tisuća kuna. Oprema će pomoći u obrazovanju učenika Industrijsko-obrtničke i Strukovne škole u Sisku za zanimanja automehaničar, autolimar, autoelektričar, automehatroničar, autolakirer i slično.

„Iznimno sam ponosan što u ime Zubak Grupe mogu uručiti donaciju namijenjenu obrazovanju i usavršavanju učenicima. Siguran sam da će ova donacija pomoći mladim osobama i doprinijeti stvaranju vrhunskih stručnjaka u održavanju vozila i automobilskoj industriji općenito.“ – izjavio je Denis Perković, voditelj postprodaje AutoZubaka u Sisku.

„Strukovna škola Sisak zahvaljuje Zubak Grupi na ovoj velikodušnoj donaciji. Raduje nas što ćemo i u ovim za Sisak izazovnim vremenima, učenicima omogućiti kvalitetnu edukaciju, a originalni rezervni dijelovi za vozila puno će pomoći u tome. Donacija će dobro doći i u opremanju nove škole koja je nedavno otvorena i u fazi je završnog opremanja sa stručnim alatima i uređajima.“ – izjavio je Ivica Beloglavec, dipl. ing. i ravnatelj Strukovne škole.

Službeno odsutan, ravnatelj Industrijsko-obrtničke škole u Sisku Ivan Vrbik, zahvalio se prigodnom zahvalnicom.
Zubak Grupa kao društveno odgovorno poduzeće svjesna je odgovornosti prema zajednici u kojoj djeluje te svake godine nastoji podržati niz Udruga, projekata i programa s ciljem poboljšanja života ljudi u zajednici, pogotovo u ovim vremenima kad je lokalnoj zajednici potrebnija najveća podrška.

 

Izvor: zubakgrupa.hr
Foto: zubakgrupa.hr