U subotu, 7. svibnja 2022. g. u Budaševu je održan koncert pod nazivom „Stepincu za rođendan“. Povod održavanju koncerta je 124. obljetnica rođenja Blaženika.
Alojzije Stepinac rodio se 8. svibnja 1898. g. u Brezariću pokraj Krašića.

Organizator koncerta je Udruga za brigu o djeci i mladima „Radost“ iz Budaševa. U programu koji je bio sadržajno raznolik i ispunjen zvucima duhovnih i domoljubnih pjesama te obogaćen nastupom najmlađih Budaševčanki, uživala je publika u budaševskoj crkvi koja s ponosom nosi ime bl. Alojzija Stepinca.

Program su otvorili najmlađi, a nakon toga su nastupili dragi gosti: KUD „Seljačka sloga“ iz Gređana, ŽVS Kraluž koja djeluje pri KUD – u Posavina Budaševo te FA Etno Siscia iz Siska.
Organizaciju i provedbu programa potpomogli su: Zajednica kulturno umjetničkih udruga Sisačko-moslavačke županije, župa bl. Alojzija Stepinca Budaševo, Mlin i pekare d. o. o. Sisak i g. Zdravko Vasilik, Sito tisak Dolenčić i g. Branko Dolenčić i g. Alen Čaušević-fotografije.

Iz Udruge poručuju kako je želja svih da koncert preraste u tradicionalni, godišnji koncert te tako postane još jedna od aktivnosti kojom žele promicati lik i djelo Blaženika.