Ušli smo u najradosniji mjesec u godini – počinje vrijeme iščekivanja, radosti, darivanja, vrijeme kada svi želimo biti bolji jedni prema drugima i više vremena provoditi zajedno.
Ovom ozračju blagdana pridružili su se i u Dječjem vrtiću svete Marije Magdalene u Selima; mališani, njihovi roditelji i odgojiteljice.

U petak, 29. studenog, u vremenu od 15 i 30 do 17 sati održali su zajedničku „Adventsku radionicu“ u prostoru vrtića tijekom koje su najprije izrađivali čizmicu za svetog Nikolu, a nakon toga, zajedno s roditeljima osmišljavali vjenčiće i čestitke. Vjenčiće su odnijeli svojim domovima kako bi u krugu obitelji baš na njima upalili prvu adventsku svijeću, danas na 1. nedjelju došašća.

Ovo je tek prva u nizu aktivnosti koje ćemo provesti tijekom ovog došašća kako bismo se što bolje povezali s obiteljima naših mališana i nastavili već tradicionalno uspješnu međusobnu suradnju – rekla je ravnateljica vrtića, sestra Krešimira.
Pohvaljujemo sve oblike lijepe suradnje i uključivanje obitelji u odgoj i obrazovanje najmlađi. Rijetke su prilike za ovakva međusobna druženja u svijetu u kome žive i rade današnje obitelji, stoga su ovakvi susreti i aktivnosti neprocjenjive.

Izvor: DV Sela