Danas, 19.listopada 2019., održan je 3. Memorijalni turnir Željko Sučević-Suki, u lovu ribe udicom na plovak.
Željko Sučević bio je Budaševčanin, jedan od osnivača ŠRU „VIDRA“ iz Budaševa i njezin predsjednik dvadesetak godina. Također je bio i predsjednik Športsko ribolovne zajednice grada Siska.

Željko je isto tako časno obnašao dužnost predsjednika Športsko ribolovnog saveza SMŽ te je jedan od osnivača Sekcije ulovi i pusti, a aktivno je djelovao i u Hrvatskom športskom ribolovnom savezu.
Na svima koji vole ribolov je da čuvaju uspomenu na ovakve istaknute i prerano otišle pojedince koji su svojim znanjem i nesebičnim zalaganjem zadužili sve koji znaju i razumiju što znači voljeti ribolov, druženja, izazove, ali i puno rada i davanja vlastitog vremena koje bavljenje ovim sportom nosi sa sobom.
Današnje natjecanje je održano u organizaciji Športsko ribolovne zajednice grada Sisak, a domaćin samog natjecanja bila je ŠRU „VIDRA“ Budaševo.
Ribiči iz čak jedanaest ribolovnih ekipa natjecali su se na Kupi u Sisku.
Prvo mjesto je pripalo Ribolovnoj udruzi Jela Tešanj (BiH), drugo Klenu iz Majura i treće Smuđu iz Siska.
Dodjela pehara i priznanja održana je u Budaševu, kod domaćina ŠRU “VIDRA”, a pobjedničkim ekipama uručili su ih Saša Sučević, sin pokojnog Željak i Đuro Adamović, predsjednik Športsko ribolovne zajednice grada Siska.