Pred sam početak ljeta, Grad Sisak je objekt smješten na jednoj od najljepših plaža Srednje Dalmacije, u Zaostrogu, dao na korištenje ŠRC-u, odnosno ŠRC ugostiteljstvu, koji se doregistrirao za obavljanje putničke djelatnosti.

Dugi niz godina upravo je taj objekt slovio kao jedan od najekskluzivnijih i najopremljenijih hostela za djecu i mlade u Hrvatskoj.

Odmaralište Zaostrog nalazi se na samom moru svega nekoliko metara od prekrasne šljunčane plaže. Sastoji se od 33 sobe i to višekrevetne sobe s kupaonicom, klimom i grijanjem. Tu se nalazi opremljeni, klimatizirani i grijani restoran, zatim asfaltirano igralište, a blizina mora i prirodne ljepote, ono su što dodatno privlači posjetitelje.

Nekretnina u Zaostrogu bila je u dugogodišnjem zakupu trgovačkog Eklata d.o.o. iz Splita, a Ugovor o zakupu i korištenju poslovnog objekta u Zaostrogu istekao je s 14. lipnjom 2018. godine. Gradske vlasti sada su upravljanje odmaralištem dale sisačkom trgovačkom društvu pa je odmah i veće zanimanje javnosti za ljetovanje u Zaostrogu.

Evo prilike za svu sisačku djecu da ljetuju na moru! Bilo bi šteta ne iskoristiti ovako opremljen hostel na samoj plaži uz more.

Što vi mislite kojim kriterijima bi se Grad trebao voditi prilikom odabira i može li se već ovo ljeto izrealizirati odlazak djece na odmor iz snova?

Budući hostel raspolaže prilično velikim brojem smještajnih kapaciteta i Vaše dijete treba imati priliku ljetovati u ovom sisačkom biseru na moru. Slažete li se?


Foto: ŠRC