Sisak predstavljali Števinović, Knežić i Ilijević

Završno 5. kolo lige za osobe s invaliditetom, održano je 26.05.2018. godine u Fužinama. Domaćin kola bio je SKOI “PARAOLIMPIJAC” iz Rijeke u kojem gađa proslavljeni Hrvatski paraolimpijac Rudolf Petrović.
Za SKOI “CENTAR” iz Siska nastupili su Drago Števinović u disciplini P-1, Katarina Knežić u disciplinama R-4 i R-5, te Tihomir Ilijević u gađanju pištoljem u kategoriji SH-0.  Zbog zdravstvenih problema, na posljednjem kolu nije bilo Marijana Škledara, ali ni izostanak sa posljednjeg kola nije ga odvojio od već ranije osvojene medalje u disciplini R-4.
Iako u svojoj drugoj sezoni nije bila među osvajačima medalja, Katarina Knežić je u ovom kolu u obje discipline postigla osobne rekorde. U disciplini R-4  (stojeći stav) pogodila je 609,3 kruga. Sa ukupno 6 bodova osvojila je 4. mjesto u ligi. U disciplini R-5 (ležeći stav) pogodila je 608 krugova, a ukupno je završila na 5. mjestu.
Drago Števinović u disciplini P-1 (pištolj) pogodio je 509 krugova. Sa 17 osvojenih bodova, osvojio je tako svoju prvu medalju u gađanju zračnim pištoljem.
Ilijević je sa 515 pogođenih krugova osvojio drugo mjesto u kolu i treće ukupno.
Evo što je rekao trener Tihomir Ilijević:
“Iako su nas zdravstveni i privatni problemi gotovo prepolovili, očekujemo da će se u sljedećem mjesecu stanje popraviti i da ćemo na državnom prvenstvu koje će se održati 30.06 i 01.07. u Zagrebu biti spremniji i za naš klub osvajati nove medalje, a ne bi bilo loše ni pogoditi koju normu za ulazak u reprezentaciju.”