Rukometaši Siska poraženi od ekipe Novog Zagreba!


Početak iz snova za naše rukometaše, početno vodstvo od 3:0 pa 5:1 i rezultatsku prednost održavaju sve do 24. minute gdje gosti serijom od 4:0 poravnavaju rezultat na 9:9 i prelaze u vodstvo 9:10 gdje je domaći trener Orlić primoran pozvati minutu predaha kako bi vratio naše rukometaše u prednost nakon neobjašnjivog pada u igri.

Povećavali su rukometaši Novog Zagreba svoju prednost te na isteku prvog poluvremena semafor u sisačkoj dvorani Zeleni Brijeg svijetli 11:14 u korist gostiju iz Zagreba.

Drugo poluvrijeme donosi nešto bolju igru pa u 36. minuti Ražić zabija za smanjenje 15:17, ali ponovno naši gube konce utakmice te vratar gostiju uz par vezanih obrana podiže svoju ekipu i gosti ponovno dižu svoju prednost i u 57. minuti imaju nedostižnih 6 golova viška ( 23:29 ), a rezultat na kraju ovog susreta glasi 25:30 za Novi Zagreb.

Najbolji u našim redovima bio je Ražić s 6 pogodaka, a pratili su ga Pijalović i Prišek sa po 4, a po 3 pogotka zabili su Balija i Jurković.

Bila je ovo najlošija utakmica naših rukometaša u ovoj sezoni te se nadamo i vjerujemo kako će iz ovog poraza izvući pouku i greške te ispraviti na treningu i već za vikend pokušati vratiti izgubljeno kada naši putuju kod vrlo neugodne momčadi Vidovca.

Sretno im!