dm ženska utrka 2021. godine po prvi put održat će se u virtualnom obliku. To znači da sudjelovati možete bilo kada i bilo gdje u Republici Hrvatskoj u razdoblju trajanja utrke.
Osim što trčanjem činite dobro za svoje tijelo i duh, sudjelovanjem u dm ženskoj utrci pokazujete i brigu za druge, jer će dm za svaki pretrčani kilometar donirati 10 kuna Općoj bolnici dr. Ivo Pedišić u Sisku za obnovu Odjela pedijatrije.
Prijave na utrku traju još danas i sutra te još uvijek ne kasnite s prijavom. Utrka će trajati od 16-20. 6.2021., a iznos kotizacije je 100 kn po osobi.

Uplatom kotizacije u iznosu od 100 kn po osobi, osim prava sudjelovanja u utrci, na dar ćete dobiti dm poklon-paket sa službenom majicom utrke, proizvodima dm-a te naših partnera. Poklon-paket moći ćete preuzeti u dm prodavaonici nakon 7.6.2021. ili odabirom dostave na kućnu adresu uz nadoplatu iznosa poštarine od 25,00 kuna.
Broj sudionica ograničen je na 7.500. Organizator zadržava pravo povećati broj sudionica u bilo kojem trenutku.

Više detalja o utrci, načinu i vremenu prijave, sadržaju poklon-paketa te donaciji možete pogledati na sljedećoj poveznici: https://www.dm.hr/inspiracije-i-savjeti/tematsko/dm-zenska-utrka

Izvor: dm.hr
Foto: dm.hr