U subotu 24.11. održan je 14. Kup Sv. Nikola u Areni Varaždin na kojem je nastupalo 450 natjecatelja. Pod vodstvom trenerice Ive Dužić za “Tigar” su nastupili Fran Crnolatac, Fani Gala i Noah Baiutti, Tin Glavinić, David Makar, Vanja Šabić, Lara Pahić, Nela Smiljanić, Elena Kovačić, Lana Golomboš, Lana Flekač, Paula Kovačević, Korina Klarić, Mislav Plesivčak i Andreas Glavaš.

Fran Crnolatac natjecao se u kategoriji cicibana gdje je osvojio brončanu medalju.

Fani Gala Baiutti nastupala je u kategoriji cicibanki gdje je osvojila srebrnu medalju.

Tin Glavinić, Noah Baiutti i David Makar nastupali su u kategoriji mlađih učenika. U konkurenciji od 17 natjecatelja teško se bilo probiti prema finalu, nadalje se probio Tin Glavinić koji je nažalost ovog puta izgubio broncu u repasažnoj borbi. David Makar nastupao je u kategoriji učenika te među starijima osvojio brončanu medalju.

Tin Glavinić, David Makar i Fran Crnolatac natjecali su se kao muški kata tim u kategoriji mladih učenika gdje su u finalu pobijedili ekipu iz Zagreba te osvojili zlatnu medalju.

Elena Kovačić, Paula Kovačević i Lana Flekač nastupale su u kategoriji mlađih učenica. U konkurenciji od 20 natjecateljica Lana Flekač probila se do četvrtfinala, ipak dalje nije uspjela ostvariti plasman za medalju. Djevojčice su hrabro odradile te su kasnije nastupale i ekipno kao drugi ženski kata tim u kategoriji mlađih učenica te osvojile srebrnu medalju.

Lara Pahić i Nela Smiljanić nastupale su u kategoriji učenica. Lara Pahić uvjerljivim je pobjedama od 5:0 došla do zlatne medalje. Nela Smiljanić nedavno se priključila natjecateljskoj ekipi “tigrića”, svakim nastupom na turniru polako pokazuje svoj rad i napredak. Ovoga puta nije uspjela u finale protiv svoje kolegice Lare, ali se upisala kao brončana na ovom turniru. Vanja Šabić nastupala je u open kategoriji te završila na petom mjestu. Šabić, Smiljanić i Pahić kao prva ženska ekipa našeg kluba nastupale su u kategoriji učenica gdje su uvjerljivom pobjedom od 5:0 protiv djevojčica iz Čakovca uzele zlato.

Andreas Glavaš nastupao je u kategoriji juniora gdje je osvojio brončanu medalju.

Korina Klarić je u kategoriji učenica do 40 kilograma osvojila zlato. Lana Golomboš u kategoriji mlađih kadetkinja do 50 kilograma nije imala dostojne protivnice te je osvojila prvo mjesto. Mislav Plesivčak ovoga puta nije uspio osvojiti medalju te je sve ukupno završio kao peti, ali se u Sisak vratio s jednim novim iskustvom.

U nedjelju , 25.11.2018. u Zagrebu održao se turnir na kojem su nastupale Tia Škrljac, Nikolina Golomboš, Lucija Bunjevac i Ema Kardaš kao ženska ekipa u kategoriji kadetkinja pod vodstvom trenera Igora Lovrekovića. Djevojkama je ovo bio pripremni turnir za nadolazeće ekipno Prvenstvo Hrvatske. “Tigrice” su uvjerljivim pobjedama osvojile zlatnu medalju.

Iza “tigrića” je još jedan uspješan vikend. Za jedan dio ekipe ovo je bio zadnji turnir ove godine , a neke još čeka Balkansko prvenstvo u Dubrovniku , Prvenstvo Hrvatske i zadnji turnir Lige mladih u Veneciji. “Tigrovi “su do sada osvojili 219 medalja u odrađena 32 turnira ove godine.