U subotu , 15.02.2020. održano je Prvenstvo Hrvatske za mlađe uzraste u katama na kojem su nastupali Fran Crnolatac, Tin Glavinić, David Makar, Paula Kovačević, Lana Flekač, Karla Golomboš, Nela Smiljanić i Vanja Šabić.

Paula Kovačević, Lana Flekač i Karla Golomboš natjecale su se u kategoriji djevojčica 2010./2011. godište kao ženska ekipa. U konkurenciji od 8 ženskih timova tigrice su osvojile fantastičnu srebrnu medalju te postale viceprvakinje Hrvatske. Pojedinačno Lana , Karla i Paula natjecale su se u kategoriji djevojčica 2010. godište gdje ipak nisu uspjele uzeti odličje. Karla Golomboš najdalje je dogurala, ali ipak gubi u borbi za broncu te na kraju završava kao 5. što je izvrstan rezultat obzirom da joj je ovo prvi nastup na Državnom prvenstvu.

Fran Crnolatac natjecao se u kategoriji dječaka 2011. godište gdje je dogurao sve do polufinalnog meča. U polufinanom meču gubi od nešto iskusnijeg protivnika, ali Crnolatac nije dopustio da mu medalja izmakne te osvaja veliku broncu. Tin Glavinić natjecao se u kategoriji dječaka 2010. godište gdje je pokazao da ga ni prehlada nije omela u ostvarenju cilja. Glavinić se sigurnim pobjedama do 5:0 probio sve do finala, u finalu također od nešto iskusnijeg protivnika gubi, ali osvaja titulu viceprvaka Hrvatske. David Makar je uvjerljivim pobjedama u kategoriji dječaka 2009. godište osvojio fantastično drugo mjesto. Usprkos temperaturi i prehladi Vanja Šabić i Nela Smiljanić nastupile su na Prvenstvu Hrvatske te uz ove otežavajuće okolnosti uspjele ostaviti traga. U kategoriji djevojčice 2007. godište, Nela Smiljanić završava na 8. mjestu, dok je Šabić za dlaku ostala bez bronce te završila na 5. mjestu.

“Karate klub “Tigar” nakon jednog desetljeća opet ima osvajače medalja u pojedinačnim kategorijama u katama na Državnom prvenstvu. Iznimno sam ponosna kao njihova trenerica na ovaj veliki rezultat koji je tek uvod u ono što B ekipu Tigra čeka ove godine”, rekla je trenerica “Tigrića” Iva Dužić.

Izvor: KK “Tigar”