Za petak, 23. studenog najavljeno je shoping ludilo s popustima čak do 80 %.
I ako je rijetko tko do sad u Hrvatskoj vidio te stvarne popuste do 80 %, ostaje nada da ćemo se i mi jednom što se tiče navika kupovanja, malo približiti Americi. Vjerujemo da svi pamtite one slike dugačkih redova u kojima ljudi satima čekaju kako bi se otvorile trgovine i ugrabili najveći popusti.
Za one koji ne stignu na BLACK FRIDAY, kod nas će se on u većini trgovina produžiti i na vikend, stoga se cijeli ovaj vikend mogao zvati BLACK WEEKEND.
Donosimo pregled nekih trgovina koje su najavile svoje popuste, ostale su istaknule kako će svoje najvjernije kupce pravovremeno obavijestiti o popustima pred sam petak i to putem newslettera.
IKEA WHITE FRIDAY ima 20% popusta na odabrane bijele proizvode, od 23.11 do 25.11.

Ako ste čekali pravo vrijeme za kupnju računalne opreme i mobitela, razveselit će vas vijest HGSPOT-a da će upravo od petka do ponedjeljka na akciji biti brojni Apple proizvodi, mobiteli, računala, TV-i, laptopi, računalna oprema…

Popuste na elektroničke uređaje imat će i Trgovina Svijet medija, koja s popustima počinje u petak ujutro, najavljuju snižene cijene televizora, fotoaparata, kućanskih aparata, sportskih satova, mobitela, igračaka i igraćih konzola do 50 posto.

Popuste je najavila i Ponuda dana tako da će uz sadašnje ponude koje nudi po povoljnijim cijenama, organizirati i specijalnu ponudu za svoje kupce.
Nismo zaboravili ni na one koji najviše vole posjećivati velike trgovačke centre i ponudu odjeće i obuće pronaći na jednome mjestu. Naime, dućani u Arena centru također sudjeluju u akciji BLACK FRIDAY, tako su popuste između ostalih, najavili:
Idexe (30%),
Converse (40%),
sOliver (20%),
Europa92 (20%),
UCB (30%),
Timberland (do 50%),
HM (20%),
Shooster (do 50% + dodatnih 20% na sve),

Desigual (do 40%) i brojni drugi…

Sudeći po dosadašnjim najavama, sretnik će biti onaj koji stvarno “zgrabi” popust od 80 % na neki artikl, a ako u međuvremenu u kupovini ogladnite, jedan snack dućančić nudi specijalnu ponudu: pecivo lizika punjena vratinom i sirom, prilozi po izboru, uz senzacionalnu akcijsku cijenu od 14,00 kn (Redovna cijena: 15,00 kn). Eto, pa tko kaže da se u Hrvatskoj ne mogu naći dobri popusti 😉
Foto: pixabay.com, ponudadana, hgspot