Drugu godinu za redom organiziran je Memorijalni turnir „Krešimir Brajdić“. Turnir u ribolovu organizirali su, uz obitelj Brajdić, i hrvatski dragovoljci iz UHDDR Budaševo i ŠRU „Vidra“ Budaševo. Ove godine, ribolovno natjecanje je održano na jezeru u Kutini, a u spomen na prerano preminulog hrvatskog dragovoljaca Krešimira Brajdića.
6. veljače 2019., na jedanaestu godišnjicu smrti Krešimira Brajdića obitelj, prijatelji i hrvatski dragovoljci odali su mu dužnu počast i najavili organizaciju 2. Memorijalnog turnira u ribolovu što su u srijedu, 1. svibnja 2019. i ostvarili.
Dan prije natjecanja, u utorak, 29. svibnja 2019. obitelj, prijatelji, predstavnici ŠRU „Vidra“ Budaševo i UHDDR Budaševo okupili su se na zajedničkom paljenju lampiona, polaganju cvijeća i molitvi za Krešu na Gradskom groblju Viktorovac.

Na vrhunski organiziranom natjecanju u Kutini nastupilo je šest ekipa sa po tri člana praćeno brojnim prijateljima, rodbinom, članovima ŠRU „Vidra“ i UHDDR Budaševo, HVIDR-e Sisak te podrškom ostalih prisutnih na ovom natjecanju.

Pojedinačno su najbolje rezultate ostvarili članovi ŠRU „Vidra“ Budaševo;
1. mjesto Antonio Domitrović
2. mjesto Mario Bašić
3. mjesto Nikola Pavlenić

Ekipno su ostvareni sljedeći rezultati:
1. mjesto ŠRU „VIDRA“ BUDAŠEVO
2. mjesto HVIDRA SISAK
3. mjesto ANDONA

Krešimir Brajdić preminuo je u trideset petoj godini života od posljedica teškog ranjavanja 1991. u Komarevu.

Kao jedan od najmlađih sudionika, dragovoljaca domovinskog rata, priključio se od prvog dana borbi za samostalnu i voljenu Hrvatsku. Sa samo osamnaest godina, dragovoljno je sudjelovao u obrani domovine na prvoj crti bojišnice u Komarevu gdje je teško ranjen.
S posljedicama ranjavanja hrabro se borio godinama.
Ostaje zauvijek zapamćen u srcima svojih najbližih, prijatelja i hrvatskih dragovoljaca i suboraca iz Budaševa, 57. SAMB-a „Marijan Celjak“ i 57. Brigade „Marijan Celjak“.

Izvor: Zdravko Vasilik, predsjednik UHDDR ( T. O. Budaševo )