Obilježavanje dana pada grada Vukovara održat će se u ponedjeljak 18.11.2019. godine u 16 sati ispred spomenika za poginule, umrle i nestale hrvatske dragovoljce i branitelje iz Domovinskog rata na Trgu hrvatske državnosti u Sisak – Capragu, u organizciji Vijeća gradske četvrti Caprag.
Program obilježavanja odvijat će se u dva dijela. U prvom dijelu programa nastupit će članovi Dramsko-scenske skupine župe Blaženog Alojzija Stepinca iz Budaševa s recitalom „Priča iz Vukovara“.
Nakon toga svijeće za poginule i nestale Vukovarce upalit će roditelji poginulih, umrlih i nestalih branitelja, udovice i djeca poginulih, umrlih i nestalih branitelja, predstavnici županije i grada, predstavnici braniteljskih udruga, članovi Vijeća gradske četvrti Caprag, predstavnici političkih stranaka i građana našega grada.
Molitvu za poginule, umrle i nestale hrvatske dragovoljce i branitelje iz Domovinskog rata predvodit će velečasni Ivan Grbešić i imam Alem ef. Crnkić
Sveta Misa za poginule, umrle i nestale hrvatske dragovoljce i branitelje održat će se u 18 sati u crkvi Svete Marije Kraljice Mira u Sisku, Petrinjska ulica 9f.