Noć kazališta u Sisku – DVIJE CRTE PLAVO, Predstava za tinejdžere o važnosti odgovornog spolnog ponašanja


Predstava ‘Dvije crte plavo’, nastala u cilju podizanja svijesti mladih o važnosti i nužnosti odgovornog spolnog ponašanja u prevenciji maloljetničkih trudnoća, bit će  izvedena u subotu u Kazalištu 21 s početkom u 20 sati.

U predstavi namijenjenoj učenicima završnih razreda osnovne škole i srednjoškolcima, roditeljima i odgajateljima te odgojno-obrazovnim djelatnicima, otvoreno se progovara o problematici maloljetničkih trudnoća kroz priču tinejdžerice Vite pred kojom je, nakon što sazna da je trudna, odluka koja će joj zauvijek promijeniti život.

Predstava je nastala u koprodukciji Teatra Puna kuća, Teatra Exit i Gradskog kazališta Sisak po motivima iz istoimenog romana autorice Rosie Kugli. Partneri su projekta Udruga roditelja ‘Korak po korak’, Hrvatsko društvo književnika za djecu i mlade te Lelo Hex, a sufinanciraju ga Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Gradski ured za kulturu grada Zagreba i Grad Sisak.

Šetalište Vladimira Nazora 12,  044 527 748, domkkv@domkkv.hr

20:00 sati – Kazalište 21, Trg grada Heidenheima 3 – Rosie Kugli – “Dvije crte plavo” – Koprodukcija: Teatar Puna kuća, Teatar EXIT i Gradsko kazalište Sisak
ulaz besplatan

popratni program

21:30 sati – predvorje kazališta – Izložba fotografija iz predstava Gradskog kazališta Sisak

 

 

Izvor: Teatar Exit / Autor: Mirko Cvjetko