Uoči blagdana Svetog Nikole, 5.prosinca, u sisačkom Kazalištu 21 održano je zajedničko druženje malenih heroja Zaklade “Viktorija“, članova njihovih obitelji i predstavnika Zaklade.
Dobro poznata priča o golemoj repi koja nije htjela iz zemlje van i složnoj skupini koja se s njom bori, nasmijala je male i velike.

 
Predstavu „Povuci – potegni“ izvela je Glumačka družina Kazališta 21. Okupljena publika zdušno je bodrila djeda, baku te sve ostale pomagače u borbi s golemom repom.
Nakon što je repa izišla iz zemlje van, mališane je razveselio dolazak svetog Nikole koji im je podijelio darove te s njima porazgovarao.
Ni to nije bio kraj druženja. Ono je nastavljeno uz slastice sponzora „Mlina i pekara“ te „Zalogajnice Damjanović“.
„Ovim događanjem željeli smo nasmijati i razveseliti naše hrabre, male junake u ovo predblagdansko vrijeme te ih prigodno darivati“ – rekla je Ivana Plavec, upraviteljica Zaklade “Viktorija” za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti Sisačko-moslavačke županije.
Pohvaljujemo trud svih koji su dio sebe utkali u ovu plemenitu nakanu te još jednom dokazali kako dječji osmijeh nema cijene i kako je uvijek važno činiti dobro!!

 

Izvor: Zaklada “Viktorija”
Foto: Zaklada “Viktorija”