L.H.D. nakon The Bambi Molesters


Da, dobro ste čuli. Većina bivših članova The Bambie Molestersa od danas nose novo ime.
L.H.D. čine Lada Furlan Zaborac (bas-gitara), Hrvoje Zaborac (bubnjevi) i Dinko Tomljanović (gitara)

Ovako su nas šokirali 2018. godine

“Dragi svi, s našom novom pjesmom Last Summer Song htjeli bismo se pozdraviti i reći da je naše uzbudljivo putovanje s The Bambi Molesters završilo. Svim dragim prijateljima i r’n’r braći i sestrama s kojima smo se zabavljali sve ove godine želimo reći jedno veliko HVALA i doviđenja u nekom malom klubu. Dečkima iz grupe The Strange želimo puno uspješnih koncerata. Dinko, Lada, Hrvoje.” Ovom kratkom porukom na FB stranici The Bambi Molestersa objavljen je završetak “surfanja” svjetski najprepoznatljivijeg hrvatskog rock-benda. Dalibor Pavičić, je svoje glazbeno putovanje nastavio u sklopu The Strangea.

L.H.D.

Što kaže Lada

Zato što to volite. Zato što znate. Zato što osjećate da je baš to ono što trebate raditi. Zato što ste to radili više od dvadeset godina i poznat vam je svaki korak. Zato što ste podrška jedni drugima. Zato što ste sretni svaki put kad odlazite na probu. Jer se, dok svirate, osjećate poput djeteta obuzetog igrom. A u igri ste najopušteniji, u igri je sve moguće, u igri istovremeno nestajete i postojite stvarnije nego igdje drugdje. Samo sviranje postaje svrha. Nema se više što dokazivati. Vrijeme prestaje postojati, a jedina virtualna stvarnost koja vlada vašim životima je ona stvorena interakcijom instrumenata, isprepletena naponskom mrežom zvukova.

Eto, to je L.H.D. – to je bend, ili za nas nešto više od benda ,to je stroj koji nas spašava od predvidljive linearnosti vremena. To smo mi. I sviramo. I to nam je važno. Tu smo i radimo pjesme. Ništa više, niti manje od toga.

Cijeli tekst na linku ispod

L.H.D. – što je to?

 

L.H.D.
This Caramel Should Cover The Earth

 

L.H.D.
Boiling Water, Dreamy Girl

 

L.H.D. (Foto: Krešo Nilić)