VIŠE OD 9.000 POTPISA SKUPLJENO ZA KANDIDATURU IVANA CELJAKA ZA ŽUPANA

“Prikupili smo više od 9.000 potpisa za moju kandidaturu i ovim putem zahvaljujem svim građanima koji su potpisali i dali mi povjerenje u ovoj utrci u kojoj želim pobijediti i postati župan za pravi početak naše županije”, istaknuo je Ivan Celjak, kandidat HDZ-a za župana Sisačko-moslavačke županije prilikom predaje kandidacijskih lista Županijskom izbornom povjerenstvu. Zahvalio je i na brojnim riječima podrške građana koje je dobio prilikom prikupljanja potpisa u svim dijelovima Sisačko-moslavačke županije.

“Drago mi je vidjeti da u našoj županiji unatoč svemu što nas je zadesilo i dalje ima nade i optimizma i da smo spremni za jedan pravi početak. Očekujem pobjedu u prvom krugu te većinu u županijskoj skupštini za HDZ te partnerske stranke i liste. Naša županija nema vremena za čekanje, prioritet je uložiti sve svoje snage u obnovu i vraćanje ljudi u njihove domove, u maksimalnoj koordinaciji i suradnji s Vladom RH”, istaknuo je Ivan Celjak te dodao da je važno omogućiti stanovnicima Sisačko-moslavačke županije da žive i rade u svojoj županiji, poduzetnicima olakšati poslovanje i potaknuti nova ulaganja, studente zadržati u županiji, uz obnovu ulagati i u druge infrastrukturne projekte i poljoprivredu te omogućiti rad svih škola i vrtića. Za sve navedeno, Celjak ima konkretan program i planove, a očekuje se da će u njihovu realizaciju krenuti odmah nakon izbora.

“Previše je važnog posla pred nama, a u svemu tome građani moraju biti na prvom mjestu. Vratiti ljude u njihove domove i omogućiti normalno funkcioniranje svih segmenata života u našoj županiji – najvažnija je zadaća koju imamo”, zaključio je Ivan Celjak koji dio optimizma temelji i na osobnim i stranačkim rezultatima parlamentarnih izbora održanih prošle godine.