Četvrti Božićni koncert mažoretkinja održan je u nedjelju u Budaševu. Organizator koncerta je Plesna udruga Star Dance Sisak koja je ujedno ovom prilikom proslavila i svoj treći rođendan.


Na koncertu su nastupile sisačke mažoretkinje Plesne Udruge Dijamant, Turopoljske mažoretkinje, mažoretkinje Plesnog kluba Barbara Zagreb, mažoretkinje Plesne Udruge Magi iz Graberja Ivaničkog, mažoretkinje Martinčice iz Martinske Vesi te domaćice – mažoretkinje PU Star Dance.
Publika je u potpunosti ispunila salu društvenog doma u Budaševu i zdušno bodrila sve sudionice istovremeno uživajući u ljepoti mažoret plesa, u ljepoti mladosti koja se potrudila razveseliti sva srca te pokazati ono što znaju i da na ovaj način približiti mažoret ples svima okupljenima.

Na samom početku koncerta domaćini su zahvalili svima koju im pomažu u radu i s kojima ostvaruju uspješnu suradnju.
Prigodne zahvalnice uručila im je predsjednica Udruge gđa. Mirjana Ćuk.
Sisačko-moslavačkoj županiji pripada zahvalnica za velikodušnu donaciju koja je članicama Plesne udruge Star Dance omogućila odlazak na državno prvenstvo.
Zahvala za donaciju, dobru suradnju i pomoć u pripremi koncerta pripala je Gradu Sisku.
Zahvalnice su, nadalje, uručene svim institucijama i pojedincima s kojima uspješno surađuju te svim sponzorima Udruge.
Nakon ovog izraza zahvalnosti otpočeo je koncert. Na pozornici su se izmjenjivale mlađe i malo starije mažoretkinje koje su u jednakoj mjeri oduševile publiku svojim prekrasnim i kreativnim izvedbama.


Budaševo je večeras imalo priliku uživati u blještavilu kostima, plesnih dodataka i ponajviše u srčanim nastupima svih sudionica koncerta.
Po završetku nastupa druženje je nastavljeno uz prigodni domjenak. Važno je , također, naglasiti kako rad mladih mažoretkinja Plesne udruge Star Dance neprestano pomažu i prate njihovi roditelji koji su velikim dijelom zaslužni, kako za uspjehe svoje djece, tako i za sve one popratne radnje bez kojih Udruga zasigurno ne bi ni mogla djelovati.

Sve čestitke ogranizatoru na izvrsnoj pripremi koncerta i puno uspjeha u daljnjem radu!!

Izvor: PU Star Dance
Foto: Anita Horvat