U nedjelju 02.02.2020. održan je 32. Kup Mladosti u Ivanić Gradu na koje je natjecalo 525 natjecatelja iz 50 klubova.

U prvom dijelu natjecanja u katama pod vodstvom trenerice Ive Dužić natjecalo se sedam tigrića. Led je probio Fran Crnolatac u kategoriji dječaka 2011. godište koji je osvojio 3. mjesto.
U kategoriji djevojčica 2010. godište natjecale su se Lana Flekač , Karla Golomboš i Paula Kovačević . Lana Flekač i Karla Golomboš osvajaju broncu, a Paula Kovačević osvaja srebrnu medalju. David Makar natjecao se u kategoriji dječaka 2009. godište gdje osvaja srebrnu medalju, te u starijoj kategoriji dječaka 2008. godište osvaja brončanu medalju. Vanja Šabić i Nela Smiljanić natjecale su se u kategoriji djevojčica 2007. godište. Vanja Šabić porazom u polufinalu ipak preko repasažnog meča osvaja fantastičnu broncu. Nela Smiljanić ovog puta nije uspjela uzeti odličje, ali je svakako pokazala svoj napredak.

U popodnevnom dijelu natjecanja u borbama pod vodstvom trenera Igora Lovrekovića i Andreasa Glavaša natjecalo se 15 tigirća. David Dužić natjecao se u kategoriji dječaka 2012. godište gdje je osvojio 3. mjesto. Natko Ćuk Cavrić i Mihael Štajcer natjecali su se u kategoriji dječaka 2012. godište . Štajcer osvaja zlato dok Natko osvaja broncu. Roza Jelčić natjecala se u kategoriji djevojčice 2011. godište gdje osvaja zlatnu medalju , dok u kategoriji djevojčice 2010. godište osvaja srebro.
Fani Gala Baiutti osvojila je fantastično zlato u kategoriji djevojčica 2011. godište do 23 kg. Sara Stojaković i Lucija Ferčić natjecale su se u kategoriji djevojčica 2012. godište -26 kg gdje su se našle u borbi za zlato. Lucija osvaja zlato , te Sara ovoga puta uzima srebro. Lovro Borojević osvaja veliku broncu u kategoriji dječaka 2010. godište do 45 kilograma. Ana Marie Barukčić i Petra Bobinac natjecale su se u kategoriji djevojčica 2010. godište iznad 40 kilograma. Ana Marie izvrsnim mečevima dolazi do samog zlata, dok Petra Bobinac osvaja fantastičnu broncu. Mislav Plesivčak briljirao je u kategoriji dječaka 2006. godište gdje je uzeo zlatnu medalju.
Korina Klarić pokazala je svoj napredak i to u dvije kategorije u svojoj kategoriji djevojčica 2007. do 44 kilograma gdje osvaja 3. mjesto i u starijoj kategoriji djevojčica 2006. godište do 44 kilograma gdje osvaja zlatnu medalju. Ovog puta bili su veliki borci i Noa Baiutti, Kristian Prenkaj i Bartol Kovačević kojima je medalja za dlaku izmakla.

Tigrići su u sveukupnom poretku završili kao 2. klub od ukupno 50 klubova koji su se natjecali na 32. Kupu Mladosti te još jednom svoje trenere učinili ponosnima. Bravo za sve tigriće jer pokazuju da se rad , trud i odricanje isplati. Idući vikend od 6. do 9.02. 2020. naš Luka Stefano Ciprić brani boje svoje zemlje na EP u Budimpešti, a 15.02. naši tigrići kataši natječu se na Državnom prvenstvu u Zagrebu gdje naš muški kata tim brani prošlogodišnju titulu viceprvaka Hrvatske.

Izvor: KK “Tigar” Sisak