U subotu, 22.02.2020. tigrići su se natjecali na 8. Grobničan karate kupu na kojem se natjecalo 400 natjecatelja . U katama su tigrći ostvarili izvrstan rezultat što se jasno može vidjeti u ukupnom poretku gdje su se kataši tigra našli na 1. mjestu ispred 20 ostalih klubova koji su se natjecali na ovom turniru.

Ovom rezultatu pridonijeli su ; Fran Crnolatac osvojivši zlatnu medalju u kategoriji mlađih učenika, zlatna Karla Golomboš i srebna Lana Flekač u kategoriji mlađih učenica. David Makar dvostruki je prvak na ovom turniru, zlato je osvojio u kategoriji učenika te u kategoriji mlađih kadeta. Tin Glavinić slavio je kao srebrni u kategoriji učenika te kao brončani u kategoriji mlađih kadeta. Vanja Šabić u mlađim kadetkinjama osvaja izvrsno srebro, dok naša Nela Smiljanić ovoga puta gubi u borbi za broncu. Ova sjajna sedmorka svojim pojedinačnim rezultatom kao i onim u sveukupnom poretku opet je svoju trenericu Ivu Dužić učinila najponosnijom u dvorani .

Ništa manje ponosni treneri nisu bili Mario Budimir i Andreas Glavaš koji su vodili drugi dio ekipe koja je također ostavila traga u Čavlima. Sara Stojaković, Petra Bobinac i Tea Buinac kao ženska ekipa Tigra 1 i Roza Jelčić, Ana Marie Barukčić i Fani Gala Baiutti kao ženska ekipa Tigar 2 natjecale su se u kategoriji mlađe učenice ekipno. Stojaković, Bobinac i Buinac završavaju kao treće, dok Jelčić, Barukčić i Baiutti osvajaju srebro. Pojedinačno u kategoriji cicibana do 26 kilograma David Dužić i Andrei Dolić osvajaju fantastične bronce. Sara Stojaković u kategoriji cicibanki -26 kilograma osvaja veliko 2. mjesto. Lucija Ferčić u kategoriji cicibanki izad 26 kilograma osvaja broncu. Roza Jelčić pomela je konkurenciju u kategoriji mlađih učenica do 28 kilograma te osvojila zlato.

U kategoriji mlađih učenica iznad 38 kilograma natjecale su se Petra Bobinac, Ana Marie Barukčić i Tea Buinac. Bobinac na žalost gubi prvo kolo te ostaje bez medalje. Barukčić i Buinac borile su se u borbi za broncu gdje Buinac pobjeđuje i osvaja broncu. Lovro Vujić natjecao se u kategoriji mlađih kadeta do 57 kilograma gdje osvaja veliku broncu. Ovog puta , iako su se srčano i hrabro borili bez medalje su ostali Noa Baiutti i Kristian Prenkaj.