Danas su karatisti “Kondure” nastupili na turniru ” 18. Karate Darfest ” u Daruvaru na kojem je nastupilo 568 natjecatelja iz 56 klubova i 4 države. Za klub su nastupili: Lea Pavković, Dora Kerkez , Bartol Pavković, Jakov Topić,Niko Hobor, Leon Pavković, Klara Balog, Marino Krznarić i Tin Filipović.

Naši karatisti su i na ovom turniru ostvarili odlične rezultate te su osvojili 7 medalja od kojih su 2 srebrne i 5 brončanih. Dora Kerkez je u katama u kategoriji mlađe učenice open osvojila brončanu medalju, dok je u borbama mlađe učenice -28 ušla u borbu za medalju ali nažalost ovog puta istu nije uspjela osvojiti. Svakako je za napomenuti kako je veliki uspjeh kada jedan karatist/ karatistkinja uspije osvajati medalje u obje kategorije odnosno i katama i borbama, a što je Dori uspjelo u Rijeci ( borbe) a danas ( kate). Svakako bi tu trebalo izdvojiti i Leu Pavković koja je u Rijeci uspjela uzeti medalje i u borbama i u katama dok je danas osvojila brončanu medalju u katama kategorija cicibanke. Marino Krznarić je također danas bio odličan te je u borbama u kategoriji mlađi kadeti -41 osvojio brončanu medalju. Bartol Pavković je u kategoriji mlađi učenici open osvojio srebrnu medalju. Jakov Topić je u kategoriji kate učenici odličnim izvedbama došao u borbu za brončanu medalju koju nažalost nije uspio osvojiti ali je zato u starijoj kategoriji mlađi kadeti osvojio srebrnu medalju dok su Niko Hobor i Leon Pavković osvojilu brončane medalje.

I ostali karatisti pokazali su odlične nastupe ali ovaj put nažalost nisu uspjeli osvojiti medalje, no odličnim ostvarenim rezultatima klub su plasirali na odlično 15 mjesto po poretku.

Iz Kluba pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže!


Izvor: facebook/SKK Kondura Sisak