Primjer dobre prakse i lijepe suradnje dolazi nam iz Sela. Tamo je u utorak, 11.lipnja održan „Sportski dan“ u organizaciji Dječjeg vrtića Svete Marije Magdalene i Osnovne škole Sela.
U događanjima ovog dana sudjelovali su djeca iz vrtića, učenici nižih razreda OŠ Sela, odgojitelji, učitelji i djelatnici vrtića i škole predvođeni svojim ravnateljicama, kao i roditelji.
Natjecanja su održana na vanjskim prostorima DV u Selima, a natjecalo se u ovim igrama: povlačenje konopca, nošenje jajeta u žlici, skakanje u vrećama, nogomet, graničar i štafeta.

 

 

Za to da nitko ne bude gladan i žedan, pobrinuli su se kuharice i domar iz škole u suradnji s roditeljima djece iz vrtića.


Bio je to svakako dan za pamćenje. Dugo će ga se sjećati i mali i veliki sudionici.

„Doista je malo potrebno da uljepšamo i obogatimo život djeci i sebi samima te da u gužvi svakodnevice izdvojimo vrijeme koje postaje dugo čuvano u sjećanjima svih nas“ – poručuju iz vrtića i ističu kako izuzetno lijepo surađuju s Osnovnom školom Sela s kojom realiziraju mnoge aktivnosti.
Dokaz tome je i aktivno sudjelovanje zaposlenika vrtića i škole u ovom „Sportskom danu“, kao i njihovih ravnateljica Đurđice Bočina i s. Krešimire.

Foto: DV Sv. Marije Magdalene