Sisački U13 rukometaši pobijedili PPD Zagreb!


Pred oko 150 ljudi u gradskoj dvorani Zeleni Brijeg prošlog vikenda, sisački mladi rukometaši kategorije U13 pod vodstvom trenerice Renate Damjanić pobijedili su momčad PPD Zagreba s 26:22

Početak utakmice nije izgledalo kako su se dogovorili igrači i trenerica domaćih, a gosti iz Zagreba pružali su otpor kroz cijeli susret, potpuno rasterećeno i opušteno, ali s naznakom pobjede i potencijalnim osvajanjem bodova, rezultat se izmijenjivao, ali gosti nakon vodstva od 1:2 nisu se kasnije približili domaćinu. Držali su rezultatsku prednost kroz čitavi susret, a poluvrijeme je završilo 13:11 u korist sisčana.

U drugom dijelu utakmice igrači domaće momčadi ubacili su u “petu brzinu” i postepeno povećavali prednost, a u zadnjih 6 minuta utakmice, serijom od 5:0 konačan rezultat na semaforu svijetli 26:22 za Sisak.

U ovoj utakmici kod domaćih istaknuli su se Blaž Belošević sa 7 pogodaka, a pratili su ga Filip Sarapa s 5 odnosno Jakov Vuksan s 4 pogotka.

Na golu Siska odličan je bio i Andrej Žinić koji je upisao 8 obrana.

U momčadi trenerice Renate Damjanić igrali su :

Ivano Bešić, Tin Glavinić, Matej Kostelac, Šimun Štimac, Jakov Lončar, Blaž Belošević, Teo Španović, Vito Antolić, Matej Sertić, Jakov Vuksan, Andrej Žinić, Vid Rukljač, Fran Bilobrk, Niko Malin, Filip Sarapa i Ivano Sorić.