SISAČKI RUKOMETAŠI POBIJEDILI VIDOVEC


U 23. kolu 1. HRL sjever sastali su se domaći MRK Vidovec i RK Sisak, a susret je odigran u Varaždinskoj dvorani Graberje jer je dvorana u Vidovcu trenutno zatvorena zbog zamjene podloge.

Ulog za obje ekipe ogroman – važni bodovi za ostanak u ligi.

Otvorili su utakmicu s 0:1 i dobrom obranom, a sredinom prvog poluvremena pad koncentracije i Vidovec koristi i diže svoju prednost na 15:10, ali uporni sisčani nakon TO trenera Orlića uspijevaju smanjiti zaostatak na poluvremenu na 16:13.

Drugi dio utakmice donosi totalnu drugu priču, borbeno u obrani i lakim golovima sustižu rezultatski minus u svega pet minuta i na semaforu svijetli 17:17 i od tada se igra gol za gol sve do 47. minute kada naši rukometaši odlaze na 23:25 i tu rezultatsku prednost održavaju do kraja.
Rezultat na kraju svijetlio je 31:32 u našu korist.

Najbolji u našim redovima istaknuo se Mario Zakić s 10 postignutih golova, a pratili su ga Jurković sa 6, Malin sa 5 odnosno Ražić s 4 pogotka.
Naš golman Novinc je bio vrlo dobar u završnici susreta, a ukupno je sakupio 10 obrana.
Fritz-Sabljak nadodao je 3 obrane.

Sastav:
Antonio Novinc, Rok Malin, Filip Devčić, Fran Čizmar, Danijel Gnjatić, Dominik Hajduk, Mario Prišek, Matteo Ražić, Dario Žarković, Mario Zakić, Juraj Fritz-Sabljak, Matija Balija, Sebastian Pavičić, Antonio Jurković.

Trener: Domagoj Orlić
Službene osobe : Mario Knez, Marko Lončar

Vrlo bitna pobjeda naših rukometaša na vrućem gostovanju u Vidovcu.
Ovaj vikend naši rukometaši su slobodni, a vikend 23./24.04. u našu dvoranu dolazi drugoplasirani KTC iz Križevaca.

MRK Vidovec vs. RK Sisak   31 : 32  ( 16 : 13 )