Fantastičnom igrom u napadu i obrani do nova dva boda na teškom terenu u Vidovcu!


 Znali su naši seniori da ih čeka jako teško gostovanje u Vidovcu te su se cijeli tjedan naporno pripremali da odigraju novu utakmicu na visokom nivou i da “kopiraju” obranu protiv Pastele prošlog vikenda, a jučer su odigrali obranu za “tri stepenice” bolju i jaču. To je ono što im treba i što želimo gledati svaki susret protiv bilo koje ekipe, a naravno da s velikim samopouzdanjem i velikim optimizmom dočekujemo slijedećeg protivnika – RK Bjelovar.

Početak utakmice te vodstvo od 1:3 te nizom dobrih obrana našeg golmana Novinca dižu prednost na 10:15 u 23. minuti susreta. Sve je funkcioniralo, baš onako kako je trener Ražić zamislio – pokretljivo i agresivno! Uistinu su to i napravili, “ginuli” jedan za drugoga i ono najvažnije, pokazali su zajedništvo.

Do kraja susreta razlika je samo rasla da bi u 57. minuti semafor svijetlio 27:39 u našu korist. Rezultat na kraju utakmice je 29:41 za naše “šampione”. Trener Josip Ražić u ovoj utakmici dao je priliku svim igračima na raspolaganju te su svoju minutažu iskoristili na najbolji mogući način. Bravo!

Najbolji u našim redovima istaknuli su se Antonio Čunčić s postignutih 11 golova, a pratili su ga Nikola Njegovan s 7, odnosno Toni Živković 6 postignutih golova. Mario Prišek i Antonio Jurković dodali su svaki po 5 pogodaka. Na vratima Siska ponovno je bio odličan Antonio Novinc s prikupljenih 14 obrana. Draženko Pranjić ušao je na sedmerac te ga uspješno odradio.

Čestitamo svim igračima i stručnom stožeru na ovom velikom uspjehu i na nova dva boda!

A sada slijedi ono najvažnije – priprema utakmice protiv nekadašnjeg europskog prvaka – momčad RK Bjelovar !