U organizaciji Hrvatskog karate saveza – Odbora za kyokushin karate i Kyokushin Karate kluba „Dugo Selo“, u subotu 2 lipnja 2018.god, u Športskom centru Dugo Selo, održan je tradicionalni karate turnir u katama i borbama, pod imenom „CUP DUGO SELO 2018.“

Natjecanju je bilo nazočno 93 natjecatelja iz Hrvatske, iz klubova koji njeguju kyokushinkai stil karatea borbe punim kontaktom.
Karate klub „Croatia“ Sisak je nastupio sa svojim natjecateljima; Petra Ožegović i Matilda Zaplatić u kategoriji učenica, Karlo Hukman i Daniel Furdi u kategoriji kadeta te Alen Božić u juniorskoj kategoriji.
Svoj prvi nastup Karlo Hukman je obilježio osvajanjem trećeg mjesta u borbama, a još uspješnija je bila Matilda Zaplatić koja je pobjedom u kvalifikacijama uspjela osvojiti drugo mjesto .
Alen Božić je imao teški finalni meč protiv visokog Nede Pavlinovića iz Splita, koji je plasirao neugodan udarac koljenom u tijelo Alena i obnovio staru Alenovu povredu , tako da se Alen morao zadovoljiti srebrenom medaljom.
Najbolja natjecateljica Siščana u borbama bila je Petra Ožegović, koja je nakon dvije pobjede, nad domaćoj natjecateljici Dukanović i Samoborki Kerecin, zasluženo osvojila zlatnu medalju i pokazala veliki talent za karate borbe.
Iskusni natjecatelj Croatie Daniel Furdi potvrdio je svoju dobru tehniku , tako da je osvojio zlatnu medalju u katama i brončanu u borbama, te na taj način sa dvije medalje bio najuspješniji Siščanin na natjecanju.

Trenerski tim „Croatie“ Đurić, Krnjaić i Bašić može biti u potpunosti zadovoljan učinkom svojih učenika, osvajanjem šest medalja, posebno zbog činjenice da je većini ovo bio prvi službeni nastup.

Čestitamo!!