Rukometni spektakl u Sisku: Seniorski sisački sastav ponovno na sportskom parketu


Sisak, 23. kolovoza – Uzbudljivi trenuci povratka naših rukometnih junaka konačno su stigli! Seniorska momčad Rukometnog kluba Sisak pod vodstvom novog trenera, gosp. Marina Klarića, ovu srijedu, 23.08. s početkom u 19 sati u GSD “Zeleni brijeg” igraju prvu službenu utakmicu ove nove natjecateljske sezone, a u sklopu 1. kola Hrvatskog kupa u regiji središta, gdje su im protivnici Metalac iz Zagreba, koji je također član 1. HRL sjever gdje se natječu naši rukometaši.

Ova srijeda, 23. kolovoza, u 19 sati, u GSD “Zeleni brijeg,” bit će posebno znimljiva. Naši rukometaši će se suočiti s prvom službenom preprekom u sezoni, a to je Metalac iz Zagreba, također poznat u 1. HRL sjever. Ždrijeb nas je spojio s ovom vrsnom momčadi, ali mi smo spremni za izazov!
Nova era, novo vodstvo
Pod vodstvom karizmatičnog trenera Marina Klarića, ovaj tim je prošao kroz zanimljivu transformaciju. S prijelazom nekoliko izvanrednih igrača u redove seniorske momčadi, te s dolaskom obećavajućih talenta, očekuje se da će ova sezona biti uspješna.
Navijači, Sisak vas treba!
No, ništa od ovoga neće biti moguće bez vatrene podrške naših navijača i gledatelja. Rukomet je srce i duša Siska, a mi pozivamo sve koji mogu da se nam se pridruže na utakmici u srijedu u 19 sati u dvorani Zeleni brijeg i budite glasna podrška našim junacima. A najbolja vijest od svega je da je ulaz potpuno BESPLATAN!
Spremni ste za akciju?
Spremni ste za rukometnu euforiju? Spremni ste za Sisak? Dođite i budite dio povijesti! Vidimo se na parketu!