Rukometni klub Sisak u subotu traži novu pobjedu na domaćem parketu!


Podsjećamo na važan sportski događaj koji će se odigrati ovog vikenda u popularnoj sisačkoj dvorani “Brezovica”. Seniorski Rukometni klub Sisak suočava se s iznimno zahtjevnim suparnikom – nekadašnjim prvakom Europe i trenutačno drugoplasiranom ekipom u ligaškom poretku, RK Bjelovar.

Očekuje nas pravi rukometni spektakl, “derbi” koji će iziskivati iznimne napore od obje strane. RK Bjelovar želi brz povratak u Paket24 Premijer ligu, a ova utakmica ključna je u ostvarenju tog cilja. Svi ljubitelji rukometa pozvani su da se pridruže u subotu, 25.11., s početkom u 18:00 sati, i pruže podršku svojoj ekipi.

“Nema lakih utakmica, ali uz vašu podršku, naši rukometaši će imati snagu boriti se do kraja. Veliki ili mali, stari ili mladi, svi ste dobrodošli u ‘Brezu'”, poručuju iz RK Sisak.

Dodatno, najavljuje se organizirani dolazak navijača RK Bjelovar, što dodatno podiže napetost uoči susreta. Pozivamo sve navijače RK Sisak da se okupe, pruže podršku svojoj ekipi, i stvore fantastičnu atmosferu koja će ostati u sjećanju.

Očekujemo tešku, ali uzbudljivu borbu na terenu, prepunu strasti i navijačkog duha. Vidimo se u subotu u SD “Brezovica” – mjestu gdje će se odigrati jedan od najvažnijih rukometnih derbija sezone.

Subota, 25.11. s početkom u 18:00 sati, SD “Brezovica”.