U sklopu 18. kola 3.HRL središte sisački rukometaši su u svojoj Brezovici ugostili momčad Ivanić II. Mlada momčad iz Ivanića bila je nedorastao protivnik pa su Siščani ubilježili visoku pobjedu od 34-16. Bila im je to 16 pobjeda sezone te su uz 2 neriješena rezultata i dalje jedina neporažena i vodeća momčad lige.

Ova je utakmica poslužila domaćem treneru Orliću da pruži priliku svim igračima. Oni su to iskoristili na najbolji mogući način te su se svi, osim vratara, upisali među strijelce. Ujedno, ovo je bila i posljednja provjera pred derbi i susret s drugoplasiranom momčadi Libra Tehničara.

Siščani su odigrali vrlo dobru utakmicu u kojoj se nitko nije posebno isticao. Vrijedi spomenuti povratak u sisačke redove Antonia Jurkovića koji je svoj nastup obilježio sa 6 pogodaka.

Nakon 18 odigranih utakmica Siščani s 34 boda drže 1. mjesto uz 5 bodova više od prvog pratitelja, momčadi Libra Tehničara.

U momčadi trenera Domagoja Orlića igrali su: Novinc, Malin 2, Oroz 4, Komljenović 1, Ibrišević 2, Žabčić 4, Dragojević 1, Domitrović 3, Hrgarek 2, Šuštić 1, Prišek 4, Devčić 2, Jurković 6, Fritz Sabljak, Perković 1, Gnjatić 1.

Siščani u sklopu 19. kola u dvorani Sutinska vrela gostuju kod prvog pratitelja, momčadi Libra Tehničara. Utakmica će se odigrati u nedjelju 17. veljače 2019. s početkom u 18.30 sati!

Još će se jedan rukometni derbi odigrati ovog vikenda! Kadeti RK Sisak, generacija 2002. i mlađi, aktualni osvajači brončane medalje iz prošle sezone, u sklopu 7. kruga 1. HKRL ugostit će u subotu 16. veljače momčad Maksimir Pastele te aktualne prvake Hrvatske momčad Dugog Sela. U 10.30 sati na parketu Brezovice suprotstavit će im se momčad RK Maksimir Pastele. Od 13.00 sati na rasporedu je derbi utakmica s prvacima Hrvatske MRK Dugo Selo. Nakon 13 odigranih susreta ovo će biti dvoboj jedinih neporaženih momčadi lige. Gledatelji će u Brezovici imati priliku na djelu vidjeti „pola“ kadetske reprezentacije Hrvatske. Sve ovo je garancija vrhunskog rukometa i odlična pozivnica da u što većem broju u subotu dođete u Brezovicu!

Još će se jedan rukometni derbi odigrati narednog vikenda!

Kadeti

 

 

IZNAD SVIH – SISAK!!!