U subotu 11.05.2019. u športskoj dvorani Pešćenica u Zagrebu održan je 20. Memorijalni karate kup na kojem je nastupalo 360 natjecatelja iz 46 klubova. Za karate klub “Tigar” nastupali su natjecatelji u katama i borbama:
Fran Crnolatac natjecao se u kategoriji cicibana gdje je osvojio brončanu medalju.

Lana Flekač, Karla Golomboš i Paula Kovačević natjecale su se u kategoriji mlađih učenica. Karla je izgubivši u polufinalnom meču ostvarila borbu za broncu koja joj je ovoga puta izmakla.
Paula Kovačević je također ostvarila borbu za broncu iako joj je ovog puta zastavica nedostajala za pobjedu.
Lana Flekač uvjerljivim se pobjedama probila do samog finala gdje tankom razlikom ipak gubi i osvaja veliko drugo mjesto. Karla Golomboš kasnije se natjecala u kategoriji mlađih učenica do 32 kilograma gdje je osvojila brončanu medalju.

David Makar natjecao se u kategoriji mlađih učenika gdje je osvojio brončanu medalju. Kasnije se David natjecao i u starijoj kategoriji učenika gdje mu je bronca izmakla za jednu zastavicu.

U kategoriji učenica open natjecala se Vanja Šabić koja je fantastičnim izvedbama došla do samog finalnog meča gdje gustom razlikom gubi i osvaja srebrnu medalju.

U kategoriji učenice “B” natjecale su se Lara Pahić i Nela Smiljanić koje su pokorile svaka svoji dio ždrijeba te se susrele u finalu. U finalnom meču Nela pobjeđuje svoju klupsku kolegicu Laru rezultatom od 4:1.

Dora Kirin natjecala se u kategoriji mlađih kadetkinja gdje je hrabro odradila svaku izvedbu te osvojila veliko treće mjesto.

Prve korake na tatamiju odradili su prije dva tjedna na 8. memorijalnom turniru “Igor Malek” u Sisku, a sada naši Andrei Dolić, Tin Banović, Natko Ćuk Cavrić, David Dužić, Bartol Kovačević, Roza Jelčić, Sara Stojaković i Lucija Ferčić svoje drugo natjecanje odrađuju kao mali profesionalci. Andrei Dolić i Bartol Kovačević u kategoriji cicibana iznad 26 kilograma osvojili su brončane medalje. David Dužić i Natko Ćuk Cavrić u kategoriji ispod 26 kilograma osvojili su bronce. Tin Banović ovoga puta nije uspio osvojiti medalju, ali svakako treba pohvaliti hrabre borbe ovog šestogodišnjaka. Roza Jelčić u kategoriji cicibanki iznad 24 kilograma osvojila je izvrsno drugo mjesto. Sara Stojaković i Lucija Ferčić natjecale su se u kategoriji cicibanki do 24 kilograma. Lucija je osvojila sjajno drugo mjesto, a Sara veliko treće mjesto.

Marta Rožanković hrabro se borila u kategoriji mlađih učenica iznad 38 kilograma gdje je osvojila izvrsno drugo mjesto.

Korina Klarić natjecala se u kategoriji učenica do 40 kilograma gdje je pomela konkurenciju sve do samog finala, ipak u finalu osvaja srebro.
Lovro Vujić natjecao se u kategoriji mlađih kadeta do 52 kilograma gdje ovoga puta nije uspio uzeti odličje.

Lana Golomboš natjecala se u kategoriji mlađih kadetkinja iznad 55 kilograma gdje je osvojila sjajno drugo mjesto.

Roko Dumbović zablistao je srebrnim sjajem u kategoriji kadeta do 52 kilograma.
Nikolina Golomboš je u kategoriji kadetkinja iznad 54 kilograma pomela konkurenciju sve do samog finala gdje je ipak uskom razlikom zaustavljena u borbi za zlato.

Ema Kardaš izvrsnim je borbama stigla do same završnice. U finalu Kardaš gubi te osvaja srebrnu medalju.

Tigrići su još jednom ovim rezultatima pokazali da im je mjesto među najboljima. Treneri , Iva Dužić i Igor Lovreković, su zadovoljni i ponosni nakon ovog još jednog uspješnog vikenda i spremni za nove pobjede!

Izvor: KK “Tigar” Sisak