Uzbudljiv vikend za mlade rukometaše Siska!

Na nedavno održanom tradicionalnom rukometnom turniru “Požeški dječaci”, naši rukometaši kategorije U13 zasjali su u punom sjaju osvojivši prestižno 1. mjesto. Svojom nevjerojatnom igrom i upornošću, ekipa je pokazala da su prave sportske zvijezde u nastajanju.

Ovaj veliki uspjeh nije došao slučajno. Dečki su marljivo trenirali i pokazali izvanrednu timsku igru, nadmašujući sve protivnike na putu do pobjede, a redom su svladali Nexe iz Našica, Bjelovar, Osijek, Ivanić i u finalu ekipu iz Umaga. Njihov trener Josip Ražić istaknuo je njihovu predanost, radnu etiku i sportski duh kao ključne faktore koji su ih doveli do vrha.

S ponosom ističemo da su naši rukometaši pokazali izuzetno sportsko ponašanje tijekom cijelog turnira, što je još jedan dokaz njihove veličine ne samo kao sportaša, već kao i mladih ljudi.

Čestitamo ekipi i treneru Ražiću na zasluženoj pobjedi i nadamo se da će nastaviti svoj uspješan sportski put s istim entuzijazmom i radom. Sigurni smo da će ova generacija rukometaša donijeti mnogo radosti i trofeja svom klubu i zajednici.

Moramo nadodati kako je ova generacija dala 7 igrača na poslljednjem kontrolnom okupljanju selekcije, a za “nagradu” je od gradske vlasti dobila ukidanje financiranja 2. momčadi i odigravanja utakmica u Brezovici!