Uspješan vikend za seniore Rukometnog kluba Sisak. Iako teška utakmica, dečki su se kući vratili sa nova 2 boda i odmakli se od donjeg dijela tablice.

Nošeni gromoglasnom podrškom naših članova mlađih kategorija u Gradskoj dvorani Dugo Selo uspjeli su rukometaši Siska savladati momčad Dugog Sela pod vodstvom proslavljenog rukometnog golmana Hrvatske rukometne reprezentacije i osvajača zlatne medalje u Atlanti, Vlade Šole koji je našim igračima čestitao na pobjedi, a svojim igračima “očitao bukvicu”.

Početak izjednačen, a nakon 12 minuta igre naši rukometaši rade seriju 6:0 i odlaze na visokih 6:12. Na kraju prvog poluvremena rezultat je bio 15:18 za sisčane.
Drugo poluvrijeme nešto nervoznije i dozvoljavamo protivniku da se približe pa čak i povedu 21:20, ali nakon TO trenera Orlića uspijevaju naši anulirati zaostatak i vratiti prednost na njihovu stranu.
Do kraja utakmice igrao se gol za gol, a rezultat na isteku 60-te minute svijetli 32:33 za Sisak.
Izjava trenera Domagoja Orlića:

U Dugom Selu je uvijek teško doći do bodova. Mi smo vrlo dobro odigrali već treću utakmicu u nizu, vratili smo samopouzdanje i dobru igru. Za to su najzaslužniji igrači te im čestitam na tome! Ovaj tjedan ćemo se dobro pripremiti i potpuno opušteni otići pokušati doći do bodova na gostovanju u Slatini.

1.HRL sjever | 7. kolo
MRK DUGO SELO – RK SISAK  32 : 33 ( 15 : 18 )
Za Sisak su igrali:
Antonio Novinc 2, Roko Senčar, Filip Devčić, Toma Draženović 2, Danijel Gnjatić 1, Dorian Pijalović 6, Matija Demić, Mario Prišek 2, Matteo Ražić 4, Dario Žarković, Toni Huremović, Juraj Fritz-Sabljak, Matija Balija 6, Dominik Paljuši 5, Antonio Jurković 5
.

Trener: Domagoj Orlić