Pobjeda rukometaša protiv Požege!


Prošlog vikenda naši rukometaši svladali su momčad Požege s 27:22 u sklopu 11. kola 1. HRL sjever.

Prvo poluvrijeme vodili su većinom gosti gdje su imali prednost 8:12 u 21. minuti, ali naši dečki serijom 6:0 poravnavaju rezultat na 13:13 u 29. minuti gdje se i s izjednačenim rezultatom otišlo na predah.
Drugo poluvrijeme nešto sasvim drugačije, ponovno su gosti vladali terenom sisačke dvorane Zeleni Brijeg, ali proradio je sisački inat i u 43. minuti Toma Draženović zabija za 20:18.
Uz dobru obranu nadovezao se i vratar Novinc koji je nakon lošijeg ulaska u utakmicu kasnije u drugom poluvremenu zaključao svoj gol i gurao svoje suigrače prema naprijed i razlika je samo rasla i u 58. minuti rezultat svijetli 26:21 i tu je počelo slavlje naših rukometaša kojima je ova pobjeda i dva boda bili zaista prijeko potrebna.
Na isteku 60-te minute konačan rezultat glasio je 27:22 za Sisak.

Najbolji u našim redovima bili su Ražić s 7 pogodaka, a pratili su ga Jurković sa 5 odnosno Pijalović i Prišek sa po 4 pogotka.
Na našim vratima istaknuo se Novinc s velikih 16 obrana.

Sastav : Novinc, Milić, Balija, Senčar, Draženović, Prišek, Ražić, Gnjatić, Pijalović, Žarković, Huremović, Jurković i Pavičić, Lamza.

Trener : Domagoj Orlić
Pom. trener : Marko Lončar
Trener golmana : Perica Meničanin

Čestitamo i igraču Borni Lamzi, inače igraču 2. ekipe seniora na prvom nastupu za seniorsku momčad u 1. ligi.
Bravo Borna!

Za vikend 03.12. rukometaši putuju u Đakovo kod istoimenog protivnika, a utakmica je na rasporedu u subotu s početkom u 19 sati.
Sretno!