U nedjelju 17.03.2019. u Zagrebu održan je 11. Bushido cup prijateljstva na kojem je nastupalo oko 600 natjecatelja. Na ovom natjecanju , pod vodstvom trenera Ive Dužić i Igora Lovrekovića, nastupali su : Lana Flekač, Fran Crnolatac, Tin Glavinić, Nikolina, Lana i Karla Golomboš, Tia Škrljac, Vanja Šabić, Paula Kovačević, David Makar, Nela Smiljanić, Dora Kirin, Ema Kardaš, Lovro Vujić, Robert Glavaš, Korina Klairć, Mislav Plesivčak i Roko Dumbović.

Fran Crnolatac natjecao se u kategoriji Cicibana gdje je uvjerljivim pobjedama osvojio zlatnu medalju. Paula Kovačević, Lana Flekač i Karla Golomboš natjecale su se u kategoriji mlađih učenica. U oštroj konkurenciji od 20-ak natjecateljica Lana Flekač uspjela je osvojiti broncu, dok Paula i Karla nisu uspjele ovoga puta uzeti odličje. David Makar natjecao se u kategoriji mlađih učenika Open gdje je osvojio veliko drugo mjesto. Tin Glavinić natjecao se u mlađim učenicima B kategorije gdje je osvojio srebrnu medalju. Nela Smiljanić u kategoriji učenica osvaja brončanu medalju. Dora Kirin natjecala se u kategoriji mlađih kadetkinja gdje je osvojila treće mjesto. Vanja Šabić natjecala se u kategoriji učenica Open gdje je imala izvrsne izvedbe iako ovoga puta nije uspjela uzeti odličje već je završila na 5. mjestu.

Ema Kardaš natjecala se u Open kategoriji “Bushido izazov” i osvojila brončanu medalju. Korina Klarić hrabro se borila do samog finala te je uzela srebro. Lana Golomboš u kategoriji mlađih kadetkinja do 55 kilograma osvaja brončanu medalju. Nikolina Golomboš izvrsnim je mečevima pomela konkurenciju te zablistala u zlatnom sjaju. Tia Škrljac ovoga puta nije uspjela u finale, ali je osigurala svoje mjesto na postolju osvojivši broncu. Ovoga puta bez odličja su ostali Roko Dumbović, Robert Glavaš, Mislav Plesivčak i Lovro Vujić . Već idući vikend “tigriće” očekuje izazov na Opatija cup-u.

Izvor: ŠKK “Tigar” Sisak