Nakon utakmice u kojoj su porazili RK Maksimir Pastelu II rezultatom 32-23, rukometaši RK Sisak isto učinili i RK Poletu


Nakon što su odigrali odgođenu utakmicu posljednjeg kola jesenskog dijela u kojoj su porazili RK Maksimir Pastelu II rezultatom 32-23, rukometaši RK Sisak proteklog su vikenda ugostili momčad RK Poleta u sklopu 16. kola. Novom pobjedom 34-22 nastavljen je niz te su Siščani i dalje jedina neporažena momčad 3. HRL središte.

Od samog početka se vidjelo da se gosti nemaju čemu nadati u Brezovici. Raspoloženi Siščani, posebno u obrani, od početka su nametnuli brzi ritam koji gosti nisu mogli pratiti. Čvrsta obrana, na čelu s vratarem Novincom, te brza kontra i polukontra bile su dovoljne da se do kraja poluvremena stvori nedostižna prednost (15-8).

U drugom poluvremenu se razlika povećavala, a trener Siščana dao je priliku svim igračima. To je posebno iskoristio Huremović, jedan od najmlađih, postigavši 4 zgoditka u vrlo kratkom periodu, te Devčić s 3 zgoditka.

Uz standardno dobrog vratara Novinca, borbenošću i dobrom igrom u obrani posebno se istaknuo Domitrović. Standardan doprinos dali su i Malin, Ražić i Prišek sa po 6, te Dragojević i Komljenović s 3 pogotka.

Siščani u sklopu 17. kola gostuju kod Dubrave III u Zagrebu. Nakon 16 odigranih utakmica Siščani su ostvarili 14 pobjeda i 2 neriješena ishoda te su trenutno s 30 bodova na 1. mjesta, 3 boda ispred momčadi Libra Tehničara.

U momčadi trenera Domagoja Orlića igrali su: Novinc 1, Malin 6, Komljenović 3, Dragojević 3, Domitrović 1, Beti, Hrgarek, Šuštić 1, Prišek 6 (2), Devčić 3, Huremović 4, Ražić 6, Žarković, Fritz Sabljak.

Uz neporažene seniore, nakon 11 odigranih utakmica u jedinstvenoj 1. hrvatskoj kadetskoj ligi s maksimalnim učinkom su kadeti RK Sisak, igrači rođeni 2002. i mlađe. U sklopu 5. kruga, na zahtjevnom gostovanju u Rijeci, mladi Siščani su nadigrali RK Zamet rezultatom 28-23 te RK Trsat rezultatom 23-22.

U prvoj državnoj ligi, koja broji najboljih 24 momčadi, Siščani su s maksimalnih 22 boda na diobi 1. mjesta s aktualnim prvacima i viceprvacima Hrvatske Dugim Selom i PPD Zagrebom.

U momčadi trenera Domagoja Orlića igrali su: Malin 10, Perković 8, Beti 3, Dolić, Krličević 1, Gnjatić 2, Komljenović 7, Tin Huremović 8, Hajduk, Toni Huremović, Ražić 11, Stojić 1.

Mladi Siščani će u sklopu 6. kruga 1.HKRL 3.2. u Kašteli gostovati kod momčadi Ribola Kaštele i Metković Maehanike.

 

IZNAD SVIH – SISAK!!!