Jedno sveučilište donijelo odluku o izvođenju nastave u ljetnom semestru: ‘Dolazak je obavezan’


Sveučilište Sjever studente je obavijestilo kako će se u ljetnom semestru nastava izvoditi prema mješovitom, kombiniranom modelu. Dolazak na kontaktnu nastavu obavezan za sve, osim za one koji dostave medicinsku dokumentaciju.

“S obzirom na epidemiološku situaciju u kojoj se nalazimo, obavještavamo vas kako Sveučilište Sjever aktivno prati i primjenjuje preporuke Nacionalnog stožera civilne zaštite. Sukladno navedenom donosimo informacije o početku i načinu organizacije nastave u ljetnom semestru akademske godine 2020./2021., koji s izvođenjem kreće u ponedjeljak, 1. ožujka 2021. godine; sukladno rasporedu za svaki svaki studijski program.”
Sveučilište Sjever studente je obavijestilo kako će se u ljetnom semestru nastava izvoditi prema mješovitom; kombiniranom modelu.

Pojašnjavaju kako će se otprilike 25 – 33 % predavanja i seminara te 50 – 75 % vježbi održavati kontaktno, u prostorima Sveučilišta Sjever kroz period od ukupno 15 tjedana; dok će se ostali dio nastave izvoditi daljinutudijski program, objavili su sa Sveučilišta Sjever.