Hrvatska Lutrija posjetila je Dom za starije osobe Sisak, povodom 50. obljetnice djelovanja Hrvatske Lutrije. Tom prigodom organizirana je Bingo tombola i Sretno kolo za korisnike doma uz prigodne nagrade. Članice Uprave Hrvatske Lutrije Nikolinu Klaić i Dijanu Pavićević dočekala je ravnateljica Doma za starije osobe Sisak Ružica Čakširan te zamjenik župana Sisačko-moslavačke županije Mihael Jurić.

Nikolina Klaić uručila je ček u vrijednosti od 5.000,00 € ravnateljici Čakširan koja je zahvalila Hrvatskoj Lutriji na posjeti i dodjeli sredstava. Mihael Jurić pozdravio je sve prisutne i pohvalio inicijativu Hrvatske Lutrije.
„50. rođendan Hrvatske Lutrije obilježili smo posjetom dvadeset i dva doma umirovljenika diljem zemlje. Tako smo i danas u Sisku održali veselo druženje uz Bingo tombolu i brojne vrijedne nagrade za naše umirovljenike. Osim toga smo donirali 5000 eura Domu za poboljšanje materijalnih uvjeta“ rekla je Klaić.
Nakon izvlačenja Bingo tombole zbor korisnika Doma ispratio je ekipu Hrvatske Lutrije uz stihove Dubrovačkih trubadura.

Podsjetimo, Hrvatska Lutrija obilježila je 50. obljetnicu svoga rada brojnim društveno odgovornim aktivnostima, a posjeti domovima za starije i nemoćne su jedna od njih. Tako je Hrvatska Lutrija u svakoj županiji i Gradu Zagrebu posjetila dom u vlasništvu jedinice regionalne samouprave, dodijelila financijska sredstva, te druženjem uz izvlačenje Bingo tombole i prigodne nagrade razveselila korisnike domova.