Evo kako je izgledao 41. Interliber


Međunarodni sajam knjiga i učila Interliber, i ove godine je ugostio preko 300 izlagača iz Hrvatske i inozemstva. 41. Interliber otvorio je svoja vrata mnogim ljubiteljima knjiga te najavio nova izdanja i najbolje naslove domaće i svjetske književnosti kroz bogat program.

Klasičnu ponudu brojnih naslova svjetski poznatih bestselera, knjiga različitih žanrova upotpunilo je predstavljanje novih knjiga, druženje s književnicima, susreti nakladnika i knjižničara. Preko 130 000 zaljubljenika u knjige dočekale su mnogobrojne radionice, kvizovi, aukcije starih, rijetkih i vrijednih knjiga.

Na jednom štandu smo pronašli knjigu našeg Sisčanina Josipa Meixnera “Glazba kao lijek” koja sadrži CD sa zvukovnom terapijom.

I ove godine mnogi su knjigoljupci priuštili si upravo one naslove koje su strastveno tražili tijekom godina, opskrbili se novim rokovnicima, planerima i mnogim drugim zanimljivim knjigama.

Interliber već godinama slovi kao najdraže mjesto kupovine darova za nadolazeće blagdane.

Besplatan ulaz za sve posjetitelje i popusti koji su se kretali do 90%, zasigurno su obogatili kućne biblioteke i osigurali mnogima poklone ispod bora.

Sajam se održao pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske i gradonačelnika Grada Zagreba.