Dragi svi,

S našom novom pjesmom Last Summer Song htjeli bismo se pozdraviti i reći da je naše uzbudljivo putovanje s The Bambi Molesters završilo.
Svim dragim prijateljima i r’n’r braći i sestrama s kojima smo se zabavljali sve ove godine želimo reći jedno veliko HVALA i doviđenja u nekom malom klubu.
Dečkima iz grupe The Strange želimo puno uspješnih koncerata.

Dinko, Lada, Hrvoje
❤️ la pa-pa

Dear people,
With our new song, Last Summer Song, we bid you all farewell and would like to share with everyone that our exciting journey with The Bambi Molesters has come to an end.
A big THANK YOU to all our r’n’r brothers and sisters with whom we’ve had loads of fun all these years. See you in some small club down the road!
We wish a lot of successful gigs to The Strange guys.
Dinko, Lada, Hrvoje
❤️

sonic bullets

Jedan od najpriznatijih naših bendova na međunarodnoj sceni više neće svirati zajedno, barem su tako najavili na svojoj službenoj Facebook stranici, evo par komentara fanova…


surf rock

Osnovani su 1995. Sviraju surf rock, glazbu koja potječe iz 1960-ih. Pridonijeli su razvoju i napretku tog glazbenog žanra. Jedni su od glavnih svjetskih predstavnika surf-rocka. Nastupaju u Hrvatskoj i u inozemstvu. Više puta bili su predgrupa američke grupe R.E.M. Surađivali su s Chrisom Eckmanom s kojim su nastupali 2004., pod imenom “The Strange”. U ljeto 2010., njihov album “As the Dark Wave Swells” u jednom trenutku se našao na 12. mjestu na listi najprodavanijih albuma internetske stranice Amazon u kategoriji rock n’ roll glazbe.[1]

Reportaže o albumima Bambi Molestersa objavljene su u poznatim časopisima kao što su: “Q”, “Uncut”, “The Sunday Times” i “Shindig! Magazine”. Njihove pjesme izvode se na američkim i britanskim radio postajama. Pjesma “C Alpha E” izvodila se u američkom filmu “The Treat”, a tri pjesme s prvog albuma korištene su u slovenskom filmu “Barabe”.

Dobitnici su sedam diskografskih nagrada Porin.

Članovi

  • Lada Furlan Zaborac – bas-gitara
  • Hrvoje Zaborac – bubnjevi
  • Dalibor Pavičić – gitara
  • Dinko Tomljanović – gitara

Studijski albumi

EP

  • Play Out of Tune [kazeta], 1995.
  • Coastal Disturbance [7″ EP], 1996.
  • Bikini Machines [7″], 1998.

Koncertni albumi

 

Radakcija portala Siscia.hr želi vjerovati da je posrijedi marketinški potez.