U subotu, 25.05.2019., u Osijeku održano je Državno prvenstvo za mlađe uzraste u katama na kojem su nastupili ; David Makar, Tin Glavinić, Fran Crnolatac, Vanja Šabić i Lara Pahić.
David Makar, Tin Glavinić i Fran Crnolatac natjecali su se kao muška ekipa u kategoriji mlađih učenika. Dečki su u polufinalnom meču pobijedili ekipu iz Nove Gradiške rezultatom od 3:2 te se tako plasirali u finale gdje ih je čekala ekipa iz Trnja. U finalu su dečki gustim rezultatom od 3:2 izgubili od ekipe Trnja te uzeli srebro i postali viceprvaci Hrvatske. David Makar i Tin Glavinić natjecali se i pojedinačno te ovoga puta nisu uspjeli uzeti odličje. Vanja Šabić i Lara Pahić natjecale su se u kategoriji učenica. U konkurenciji od 40 natjecateljica Lara i Vanja ipak nisu uspjele uzeti odličje iako je Vanju samo jedan meč dijelio od borbe za broncu te je na kraju završila u top 10 što je izvrstan rezultat za ovako veliko natjecanje.
“Iza “Tigrića” je puno napornih ranojutarnjih treninga , kondicijskih treninga, ali i onih mentalnih treninga. Tigrići su pokazali fantastičnu formu i izvrsno su krenuli prema ostvarenju ovogodišnjih ciljeva. Kao njihova trenerica iznimno sam ponosna na Laru i Vanju te na ovaj mladi muški trojac. Izuzetno mi je drago što su već sada sa svojih desetak godina tako vrijedni i uporni te teže prema ostvarenju svojih ciljeva. David , Fran i Tin dokazali su da se vrijedi odricati i da se svaki uložen trud vrati kroz rezultat kojim su se ovog puta upisali u povijest našeg kluba kao prvi osvajači državne medalje u timskoj kategoriji u katama” – rekla je ponosna ranerica Iva Dužić.